Піддалася трендам: як змінювався стиль дружини Павліка Каті Репяхової після того, як вона переробила носа

Після кардинальних змін у зовнішності молоду дружину Віктора Павліка не зупинити! 30-річна Катя Репяхова повністю змінила гардероб. Є що розвісити у нову шафу!

Навесні 2023 року молода дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова здійснила свою заповітну мрію та зробила ринопластику носа та корекцію підборіддя. Цілий рік знадобилося на повне відновлення, і ось Катя вже із задоволенням демонструє остаточний результат. На думку підписників, після пластики Репяхова почала нагадувати Тіну Кароль.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

Кардинальні зміни настільки надихнули молоду жінку Павліка, що її вже не зупинити. Цього року дружина співака знову переробила губи та взялася за свій гардероб. Щоправда, деяким її підписникам він видається надто креативним.

Так, у мікроблозі молодої дружини Павліка почали з’являтися фотографії, де 30-річна модниця демонструє свої нові речі. Спортівки та худі залишилися в минулому, тепер у гардеробі Каті найгарячіші тренди – костюми з незвичайним асиметричним кроєм, жакети у стилі оверсайз, оригінальні сукні, трендові спідниці, джинси, чоботи козаки, а тепер черга дійшла й до широких об’ємних штанів.

Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль
Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль

Шанувальники в захваті, Репяхова натхненна і готова знову і знову дивувати своїх фанатів. Так, напередодні дружина Павліка продемонструвала своє чергове стильне вбрання. На відео Катя постала у лляному світлому комбінезоні з широкими штанинами та екстравагантному сірому жакеті з відірваними рукавами, декорованим рожевим пір’ям.

Зазначимо, що не всі були у захваті від образу Катерини. Для багатьох він видався надто креативним. Дехто навіть був обурений, навіщо Катя ховає свою красиву фігуру і женеться за трендами?

“Не можу зрозуміти…людям дійсно подобається це шмаття? Чи люди сліпо йдуть за модою, не аналізуючи і не фільтруючи гарне від негарного? “,- писали в коментарях і порівнювали вбрання Репяхової з “опудалом”.

Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль
Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.