“Я шкодую”: Маша Єфросиніна відхрестилася від свого минулого після публічного конфлікту з Христиною Соловій

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше висловилася про своє минуле, в якому було багато російської мови. Що на цей рахунок думає зірка?

Декілька тижнів тому інтерв’ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій наробило чимало шуму. Зірки ледь не посварилися під час свого діалогу, а точкою зіткнення для них стала російська мова та популяризація російського в Україні.

Маша спочатку вирізала даний момент з інтерв’ю, не дозволяючи глядачам побачити увесь конфлікт. Але пізніше вони з Христиною прийняли рішення про те, що за допомогою цього відривку зберуть гроші та допоможуть захисникам. Тож глядачів закликали віддавати гроші на благодійність, а натомість вони отримують ексклюзивний від ривок, в якому побачать, як Маша та Христина сварилися.

Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

Маша Єфросиніна відхрестилася від свого минулого після публічного конфлікту з Христиною Соловій
Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

І лише нещодавно артистка зробила додаткову заяву, в якій зізналася, що дійсно шкодує про своє минуле, в якому вона стала частиною популяризації російського в Україні. Також зірка зазначила, що необхідно було повністю відхреститися від цього 2014-го, чого вона не зробила.

“Чи шкодую я сьогодні, що ми ще до 2014 року не відвернулися від усього російського? Шкода. Чи дорікаю собі, що не використала можливість популяризувати українську мову ще тоді у мирний час? Дорікаю. Чи я усвідомила і чи відчуваю зараз відповідальність за це? Так”

Маша Єфросиніна наголосила, що для неї шлях до української ідентичності був непростим, і не стався за один.

Нагадуємо, що Христині також добре дісталося від глядачів після даного інтерв’ю, адже російськомовна аудиторія прийняла її звинувачення на свій рахунок та почала активної картикувати в мережі.

Після цього Соловій була вимушена зробити відео звернення, в якому зазначила, що її слова зачіпали виключно людей публічних, які займалися популяризації російської, і ніяким чином не стосується звичайних людей, які розмовляють російською в побуті.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?