“Я шкодую”: Маша Єфросиніна відхрестилася від свого минулого після публічного конфлікту з Христиною Соловій

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше висловилася про своє минуле, в якому було багато російської мови. Що на цей рахунок думає зірка?

Декілька тижнів тому інтерв’ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій наробило чимало шуму. Зірки ледь не посварилися під час свого діалогу, а точкою зіткнення для них стала російська мова та популяризація російського в Україні.

Маша спочатку вирізала даний момент з інтерв’ю, не дозволяючи глядачам побачити увесь конфлікт. Але пізніше вони з Христиною прийняли рішення про те, що за допомогою цього відривку зберуть гроші та допоможуть захисникам. Тож глядачів закликали віддавати гроші на благодійність, а натомість вони отримують ексклюзивний від ривок, в якому побачать, як Маша та Христина сварилися.

Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

Маша Єфросиніна відхрестилася від свого минулого після публічного конфлікту з Христиною Соловій
Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

І лише нещодавно артистка зробила додаткову заяву, в якій зізналася, що дійсно шкодує про своє минуле, в якому вона стала частиною популяризації російського в Україні. Також зірка зазначила, що необхідно було повністю відхреститися від цього 2014-го, чого вона не зробила.

“Чи шкодую я сьогодні, що ми ще до 2014 року не відвернулися від усього російського? Шкода. Чи дорікаю собі, що не використала можливість популяризувати українську мову ще тоді у мирний час? Дорікаю. Чи я усвідомила і чи відчуваю зараз відповідальність за це? Так”

Маша Єфросиніна наголосила, що для неї шлях до української ідентичності був непростим, і не стався за один.

Нагадуємо, що Христині також добре дісталося від глядачів після даного інтерв’ю, адже російськомовна аудиторія прийняла її звинувачення на свій рахунок та почала активної картикувати в мережі.

Після цього Соловій була вимушена зробити відео звернення, в якому зазначила, що її слова зачіпали виключно людей публічних, які займалися популяризації російської, і ніяким чином не стосується звичайних людей, які розмовляють російською в побуті.

Схожі статті

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.