Таємна донька Кернеса та його справжнє життя: близькі згадують мера Харкова

Сьогодні Харків прощається зі своїм колишнім мером Геннадієм Кернесом. Після похорон з'явилися подробиці, яких ніхто не очікував

Пішов з життя один з найколоритніших та найбільш неоднозначних постатей у політиці – Геннадій Кернес. Вся Україна його знала за неординарними, дещо грубуватими фразами, а Харків запам’ятав, як противника сепаратистських рухів та, згідно з думкою містян, непоганого все ж таки мера.

Про політичне життя колишнього керманича обласного центру знала вся Україна. Кернес ніколи не приховував політичних поглядів: він підтримував колишнього президента Януковича, проте, йому вдалося налагодити стосунки й з майбутніми господарниками країни.

Перед публікою Геннадій Адольфович завжди намагався триматися дуже впевнено. Він хотів виглядати, як людина, якій у його місті підвладно все. Саме тому, своїх грубих виразів Кернес ніколи не соромився.

Що ж відомо про особисте життя політика?

Геннадій Кернес у молодості

Всім було відомо, що в очільника Харкова є два рідних сини Кирило Кернес та Данило Привалов, а також він виховував пасинка Родіона Гайсинського. Після смерті вітчима, хлопець розповів, що у дитинстві попросив у Геннадія дозволу називати його татом, на що політик прихильно відповів, і назвав це подарунком.

А ось про доньку мера не знав ніхто. Про неї стало відомо з розповіді Павла Фукса, бізнесмена та друга родини.

Виявилося, що дівчинка в Україні не проживає. 11-річна донька разом зі своєю мамою мешкає у Лондоні. Як, виявилося, брати Кирило та Данило підтримують з нею зв’язок.

Геннадій і сам цікавився справами доньки. За словами Фукса, колишній мер Харкова дуже любив доньку, але не хотів, аби вона запам’ятала його в інвалідному візку.

Бізнесмен розповів, що Софія, так звати дівчинку, дуже схожа на батька навіть за характером.

Пригадала життя Кернеса і перша дружина політика – Оксана Василенко. За її словами Геннадій був дуже товариським і загалом прожив достатньо яскраве життя. Йому було досить важко звикати до нових людей, а з тими, кого давно знав – дружив дуже добре.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?