15-річна школярка приховувала вагітність від власних батьків до самих пологів: “Живота не було”

Влітку минулого року школярка відзначала своє 15-річчя з друзями та близькими, а вже незабаром вона дізналася, що вагітна.

В серпні 2020-го сім’я з двома дітьми з Новосибірську відпочивала на турбазі, де й справляли день народження старшої доньки. Батьки навіть не знали, що Марина [ім’я школярки змінено] усамітнювалася з хлопцем. Повернувшись додому, дівчина зрозуміла, що завагітніла, проте розказати про це рідним вона побоялася. Так батьки героїні статті дізналися про те, що стануть бабусею і дідусем лише в день пологів неповнолітньої дочки.

3 травня Марина народила абсолютно здорову дівчинку, навіть незважаючи на те, що на обліку по вагітності вона не стояла і, відповідно, у лікарів не спостерігалася.

Новонароджена дитина
Новонароджена дитина

Рідні школярки не натішаться онучці, одного тільки ніяк не зрозуміють — як донька стільки часу приховувала своє цікаве положення:

“Ніхто і не знав, що вона вагітна, живота весь цей сам не було видно. Звичайно, коли Марина народила, ми перенесли шок. Тепер вже заспокоїлися, змирилися. Дівчинка народилася хорошенька. Аби здоровими були і Марина, і крихітка, а ми вже виховаємо та виростимо”, — приводить слова матері породіллі видання КП.

Також, за словами жінки, дочка все ж таки закінчить школу, а мови про те, щоб забрати новонароджену у дитячий будинок навіть не йде, оскільки родина Марини благополучна.

Школа
Школа

Що стосується ім’я батька дитини, то молода матуся його досі приховує. Втім, схоже, що їй все ж доведеться розкрити цю тайну, оскільки справою зацікавилися правоохоронні органи. Якщо хлопцю вже виповнилося 18, уникнути покарання за любовний зв’язок зі школяркою не вдасться.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.