Лілія Подкопаєва нагородила восьмирічну гімнастку, яка народилася без ніг, та зворушила спільним з нею фото

Олімпійська чемпіонка України Лілія Подкопаєва захопила мережу зворушливим вчинком. Спортсменка нагородила маленьку гімнастку, яка народилася без ніг.

Лілія Подкопаєва прославила рідну Україну на весь світ завдяки своїм успіхам у спортивній гімнастиці. На її рахунку Кубок Європи, 45 золотих, 21 срібна і 14 бронзових медалей, також вона двічі перемагала на Олімпійських іграх і могла б після цього продовжити участь у змаганнях, якби не травми, які змусили піти її з великого спорту у 1997-му.

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх
Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх

Незважаючи на це, Лілія продовжує займатися гімнастикою і дотепер. Зараз вона живе в Сполучених Штатах Америки, де дає майстер-класи, виступає, ставить спортивні номери, тренує дітей і регулярно бере участь в турнірах в якості судді. Спортсменка також не забуває ділитися новинами з життя зі своїми підписниками в Інстаграм.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

На цей раз Подкопаєва зворушила фоловерів новим фото, на якому вона тримає на руках маленьку гімнастку без ніг — такою дівчинка народилася. Їй 8 років, звати її Пейдж Календін і вона живе в американському місті Занесвілл. Батьки записали доньку на гімнастику в півтора року, щоб допомогти їй зміцнити своє тіло, а вже зараз Пейдж виступає на змаганнях, де з легкістю виконує непрості трюки.

На минулому турнірі в штаті Огайо Лілія вручила юній спортсменці нагороду, після чого розповіла про неї шанувальникам:

“Вона є джерелом натхнення для всіх нас, не дозволяючи жодним фізичним проблемам заважати їй в досягненні своїх цілей та її любові до гімнастики!”, — написала Подкопаєва.

Користувачі мережі в коментарях захопилися силою духу Пейдж — багатьох її історія щиро зворушила до сліз.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.