Помер Володимир Жириновський: через що головний прихильник “спецоперації” рф пішов на той світ

Помер Володимир Жириновський — відомий російський політик та лідер фракції ЛДПР, який мріяв захопити Україну та всю Європу. Він пішов на той світ 25 березня.

Помер Володимир Жириновський. Про це повідомляють такі видання, як StarHit, Українська правда, Комсомольська правда, тощо.

Сьогодні вранці о 10:45 за московським часом державного діяча не стало. Новину про кончину Жириновського підтвердив сенатор Олександр Пронюшкін, а ось близькі Володимира Вольфовича поки що мовчать. У свою чергу Володін поки що заперечує кончину політика.

Через що помер Володимир Жириновський?

Як відомо, декілька місяців тому Володимир Вольфович потрапив у лікарню в тяжкому стані. Усе сталося після того, як політик перегнув палицю з вакцинацією і провів її собі 8 разів.

Володимир Жириновський помер

Тривалий час він перебував у реанімації, але півтора тижні тому політика вивели з штучної коми. Повідомлялося навіть про те, що Жириновський повернувся до роботи, хоча почувався дуже погано.

Нагадуємо, що Володимир Вольфович прославився не тільки сильною харизмою, але і агресивною українофобією, мріями захопити Європу та Сполучені Штати Америки, а також скандальними виступами у Думі. Лідер ЛДПР довго чіплявся за владу, а у найвідповідальніший момент для його кар’єри помер.

Необхідно відмітити, що далеко за межами росії він також став знаменитим завдяки своїм неоднозначним пророцтвам. Зокрема декілька разів він не втримав язик за зубами та проговорився про плани рф анексувати Крим. Також у 2021-у він називав дати вторгнення російської армії на території України, які майже співпали. Володимир Вольфович називав 22 лютого 2022 року. Вельми цікаво, що володимира путіна він неодноразово називав царем прямо при депутатах.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.