Люди божеволіють від обручки Кейт Міддлтон: вона безцінна і несе в собі спадщину принцеси Діани

Обручка герцогині, яку вона носить разом зі своєю золотою обручкою, раніше належала принцесі Діані.

Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, вийшла заміж за принца Вільяма у 2011 році в Вестмінстерському абатстві. У неї є особливі прикраси, які колись належали принцесі Діані.
Кейт Міддлтон, 38 років, має одну з найбільш колекцій прикрас у світі.
У герцогині є велика колекція сережок, перснів, браслетів і намист – від дизайнерських брендів до дрібних ювелірів.
Вона також володіє деякими прикрасами принцеси Діани, які принц Вільям успадкував після трагічної смерті його матері в 1997 році.
Обручка герцогині, яку вона носить разом зі своєю золотою обручкою, раніше належала принцесі Діані.
У центрі її знаходиться великий овальний сапфір, оточений 14 діамантами.
Герцогиня знімає обручку тільки при певних відвідини, наприклад, в лікарні.
У бесіді з Express.co.uk Розанна Крофт, засновниця ювелірного магазину Roseanna Croft Jewellery, розповіла про красиву обручку Кейт.
Експерт сказав: «Цейлонський сапфір вагою 12 каратів, навколо нього 14 діамантів, вироблених Garrard. Колись належав покійній принцесі Діані, кажуть, що принц Вільям зробив пропозицію біля підніжжя гори в Кенії.

На мій погляд, ця обручка неоціненна, не тільки через те, що це означає для принца Вільяма і герцогині Кембриджської, але також несе в собі спадщину принцеси Діани, жінки, яка так багато значила для багатьох людей по всій нашій країні, не кажучи вже про її синів і сім’ї».
Якби їй довелося вказати числове значення, Розанна припустила, що обручка Кейт буде коштувати неабияк.
Експерт сказала: «Обручка Кейт Міддлтон коштує близько 400 000 фунтів стерлінгів».
Вона не тільки належала принцесі Діані, але і має особливе значення, яке починається з 1840 року.

Розанна сказала: «Кажуть, що натхнення для обручки Кейт Міддлтон, а в минулому – покійної принцеси Діани, прийшло з брошки, якою володіє королева, і принц Чарльз завжди вважав її красивою – кажуть, що він бачив кільце в будинку Гаррар і оскільки вона нагадала йому цю брошку, вона відразу ж привернула його увагу.

Спочатку брошка була подарунком принца Альберта королеві Вікторії, яка носила її в день весілля, а головний сапфір оцінюється у 20-30 карат.
Брошка складається з красивого великого блакитного сапфіра овальної форми, оточеного 12 діамантами круглого огранювання, і встановлена в жовтому золоті».
Ювелір пояснює, що брошка коштує дуже дорого.
Розанна пояснила: «Вона стоїть понад 3 мільйони фунтів стерлінгів, особливо з урахуванням її спадщини.

Брошка – одна з фаворитів королеви, її простий дизайн ніколи не вийде зі смаку – брошка, яка послужила натхненням для створення безлічі прекрасних прикрас».
Приголомшлива брошка з сапфіром і діамантом була подарована королеві Вікторії принцом Альбертом в Букінгемському палаці в 1840 році.
Ще одна прикраса, яке герцогиня носить регулярно, – її кільце з рубіном.
За останні пару років герцогиня додала рубінове кільце до своїх нарядам, поєднуючи його з червоними клатчами, які вона буде регулярно використовувати.
Розанна сказала: «Рубінове кільце герцогині Кембриджської, за моїми оцінками, коштує близько 35 000 фунтів стерлінгів, і являє собою приголомшливу прикрасу поза часом, але водночас «в тренді» – за крок від традиційних коштовностей, які носить королівська сім’я.
«Елегантна оправа дійсно допомагає каменю гордо стояти в кільці, а проста смуга з діамантами ще більше підкреслює рубін.
Вважається, що вона носила його в парі з білою сукнею з басками від Alexander McQueen, як натяк на кольори польського прапора, коли вона була на гастролях зі своєю сім’єю в Польщі».
Кейт дуже ретельно підбирає вбрання, часто поєднуючи прикраси зі своїми нарядами та аксесуарами.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.