Львів’янка замість святкування свого ювілею в ресторані нагодувала 200 безхатьків

Жінка витратила на обід для бідних 2300 гривень, і нагодувала 200 людей. Вона впевнена, що не зробила нічого особливого.

Львів’янка Анна Костюк на свій 30 день народження не пішла святкувати в ресторан. Натомість молода жінка витратила ці гроші на те, щоб нагодувати 200 безхатьків.

Анна планувала витратити на святкування свого особистого свята 2300 гривень. Але жінка вирішила, що замість походу в ресторан, де вона би пригостила кількох друзів, краще нагодувати тих, хто насправді цього потребує. На свій День народження дівчина не насолоджувалася відпочинком в ресторані, а пішла в супермаркет на закупи.

Жінка звернулася до благодійної організації «Емаус – Оселя» і запропонувала закупити продукти для обіду і допомогти в роздачі їжі. Отримавши список продуктів, жінка сама закупила їх в супермаркеті і привезла в притулок. Крім всього іншого, вона купила 30 кілограмів картоплі і 30 батонів. А волонтери приготували з продуктів гарячий обід і спекли солодку випічку.

Обід для безхатьків

Обідом на День народження львів’янки нагодували 200 нужденних. Тож щастя і добра Анні на її 30 день народження бажало не кілька друзів, а значно більше людей.

«Є речі, про які не прийнято говорити. Благодійність – одне з таких питаннь. Я завжди була прихильником того, щоб робити добрі справи мовчки. Бо якщо хочеш зробити добро, то навіщо розповідати про це світу??? Але в мене є один залізний аргумент – і це 7 грн 50 коп, КАРЛ, – рівно стільки потрібно, щоб нагодувати обідом одну людину. Робити добро значно легше, ніж ми думаємо», – написала Анна на своїй сторінці в Facebook.

Ця історія показує, що для того, щоб робити добро, насправді, не потрібно багато грошей. Потрібне тільки добре серце і бажання підтримати тих, хто в біді.

Схожі статті

Таємні гарні місця Львова, яких немає у путівниках. Що подивитися, щоб закохатися у місто назавжди

Львів – це місто, яке потребує до себе особливого ставлення, бо воно ніби має магічну силу, яка надихає на нові думки, почуття та дії. Оскільки багатьом українцям зараз не вистачає саме натхнення, ми вирішили розсекретити таємниці міста Лева.

Як виглядають модульні містечка для внутрішніх переселенців у Львові: що в них є та які умови (ФОТО)

У Львові вже відкривають свої двері модульні містечка для внутрішніх переселенців. Дізнайтеся, що в них є та які українцям пропонуються житлові умови.

Чому мер Львова живе за кошти дружини та не соромиться статусу альфонса

Андрій Садовий заробляє менше дружини і не моромиться цього.

У Львові випробовують чудо-восьминіжок для недоношених немовлят: як в’язана іграшка допомагає

У перші дні свого життя недоношені діточки перебувають в інкубаторі, де до них прикріплюють безліч трубочок для забезпечення їхньої життєдіяльності.

Стрийський парк: поєднання краси та розкоші

Стрийський парк – один з найстаріших та найгарніших парків України. Сучасні технології, гарна природа та простір зробили його улюбленим парком львів'ян.