“Зараз з чоловіком живемо окремо”: Аліна Гросу розповіла про зраду свого коханого і як дізналася про іншу”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, який в неї був досвід невірності в шлюбі. Артистка поділилася своїми спогадами.

На даний момент триває в піар-компанія нової композиції Аліни Гросу про зрадника. У зв’язку з цим співачка наважилася вперше заговорити про те, як пережила невірність свого коханого і опублікувала величезну розповідь, в якій зачепила рік свого життя між двома шлюбами.

Аліна Гросу розповіла, як дізналася про зраду її коханого

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу розповіла, як дізналася про зраду її коханого

За словами артистки, людина, з якою вона збиралася зв’язати своє життя виявилася зрадником, але головні ознаки його невірності вона певний час ігнорувала. І саме тому вирішила поділитися цією історією, щоб інші дівчата знали про “дзвіночки”.

IMG 3081
Аліна Гросу розповіла про зраду коханого

“Так сталося, що ця історія почалася між моїм першим шлюбом та моїм другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була у стосунках з цією людиною, – додала Аліна в своєму зізнанні. – Інтернет про це не знає. Але це також дуже публічна людина, і це актор. Стосунки тривали десь в районі одного року”

Так, у своїй історії Аліна натякає, що це не Роман Полянський. Хоча абсолютно всі наведені нею дати та дані вказують саме на нього.

“Коли мені мій перший чоловік запропонував пожити окремо, і жила десь собі три тижні, страждаючи, і лиючи сльози. Думаючи, що мій колишній чоловік одумається, і можливо ми навіть зійдемося. Він одразу ж дуже багато уваги мені приділяв. Я прямо бачила, що я йому дуже подобаюсь. Я ще не була готова до якихось серйозних стосунків, а в нас ще не було ніяких поцілунків поза кадром, ні чогось більшого. Але він трохи чув історію, що ми зараз з чоловіком живемо окремо”

Співачка зізналася, що отримувала дуже багато подарунків та уваги від залицяльника, і навіть здогадуватися не могла, що саме це також було ознакою його невірності. При цьому сама вона дуже боялася зробити хибний крок, щоб не перетворитися на ревниву жінку, яка слідкує за своїм чоловіком.

Однак, найголовніше артистка залишила на потім, і обіцяла ще розповісти про саму зраду.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.