Сміливість в серці: Бахмут, Херсон та інші міста, які Володимир Зеленський героїчно відвідав після деокупації

Володимир Зеленський з першого дня війни проявляє мужність та стійкість, і ніхто з його оточення навіть думки не припускав, що він може покинути кордони країни, хоча йому це неодноразово пропонували. Але Зеленський відданий своєму народові.

Навіть складно собі уявити, які хоробрі серця у наших захисників, вони настільки самовіддано йдуть на захист кожного міліметру рідної землі, що від однієї думки все тіло покривається мурахами. Не хочеться бачити перед очима жадливі картини, які щодня переживали наші хлопці. І, хтось, вже не побачить відбудованих сантиметрів, які були під їх захистом. Це страшно, дуже страшно усвідомлювати, але ми маємо продовжувати жити, адже янголи у військовій формі за це й борються.

Володимир Зеленський

Ми всі маємо бути вдячні за те, що велика кількість населених пунктів, селищ та міст вже деокупована, і вони знову підконтрольні Україні. Міста звільнені, але тепер на них чекає повна трансформація. Та сміливий народ може бути лише у сміливого лідера. Тому, досить шокуючими подіями з самого початку звільнення міст – були візити Зеленського фактично на наступний день. Це великий ризик, адже він голова держави, і на нього у різноманітних поїздках вже було два десятки спроб ліквідування. А він їздить у Бучу, Херсон, Бахмут, Миколаїв, на наступний же день після звільнення – це така хоробрість, якої можна позаздрити, або навпаки.

Тож, наш сміливий президент на власні очі бачив наслідки російського звірства у Бучі та Ірпені, звісно, тоді це ще було дуже небезпечно, але інакше Володимир не вміє.

Також пан Зеленський був у найгарячішій точці фронту – у Бахмуті. Це просто котел, інакше сказати неможливо, щодня і щоночі він піддається атакам, але Зеленського й це не лякає, тому він їздив з неочікуваним візитом у Бахмут, а також у Лисичанськ.

Херсон, сюди президент приїхав за українськими кавунами, але, на жаль, так і не спробував, проте відвідав звільнене місто, яке перенесло багато жаху від російських окупантів.

Також днями Володимир Зеленський приїхав у Миколаїв заради того, щоб передати допомогу деокупованому Херсону.

Тож, якби небезпечно не було, Зеленський ризикує та їздить містами України, як звільненими, так і не звільненими, але це ще жахливіше. Тож, нашому президентові варто побажати більше здоров’я та міцнішої охорони.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.