Від юриста до президента: як двійник Зеленського зміг стати популярним на всю країну актором

Володимир Зеленський до початку кар'єри президента України був дуже популярним коміком, шукати якому після виборів довелося заміну. І таки знайшли!

Володимир Зеленський до початку своєї надзвичайно успішної кар’єри політика, очільника держави був мегапопулярним і талановитим актором, ведучим та гумористом. Чоловік був незмінним учасником творчого комічного колективу Квартал 95. Та із приходом політичної кар’єри все змінилося. Зеленський повністю занурився в нову роботу, а із великої сцени та світу гумору довелося піти. Тепер він виступає перед цілим світом, заявляючи про Україну.

Для 95-го Кварталу це дійсно велика втрата, адже чоловік був натхненником, володарем усіх головних ролей, прекрасним актором та ще тим жартівником. Голос Володимира Зеленського – це взагалі окрема історія. Тому після того, як президент пішов із кварталу, довелося шукати йому заміну.

Так би мовити двійником Володимира Зеленського став актор із дуже схожим голосом та харизмою Юрій Юрійович Великий. Чоловік – знаменитий своїми пародіями на десятків відомих людей – Авраменка, Киви, Януковича, Парубія, Вакарчука і, звісно ж, Зеленського.

Юрій Великий
Юрій Великий

Відомий так званий двійник Зеленського навчався на юриста, про це він мріяв із дитинства.

Він навчався в Одеському університеті, там познайомився, чи радше відкрив для себе, місцевий КВН.

Чоловік почав свою кар’єру гумориста ще в університеті, а потім став на телевізійний і шлях.

Він був учасником і автором гумористичних телепроєктів України: “Бійцівський клуб”, “Київ Вечірній”, “Вечірній квартал” студії “Квартал 95”, “Шоу Братів Шумахерів”.

А зовсім скоро став пародіювати Володимира Зеленського на сцені 95 Кварталу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.