“Тепер у сина є своя кімната”: молода дружина Віктора Павліка показала нову квартиру – світла та простора

Відоме українське подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової вирішило змінити оточення та переїхати. Звісно, блогерка поділилася кадрами з нової квартири.

Популярний український артист Віктор Павлік вже 4 роки у шлюбі з Катериною Репяховою. Пара встигла народити спільного сина, якого назвали Михайлом. Проте, й досі у хлопчика не було власної кімнати. Подружжя вирішило виправити прикру помилку та переїхали у квартиру побільше.

Свіжими кадрами з нового житла, Репяхова поділилася у своїх Instagram-сторіс. Судячи з її захвату, переїзду жінка чекала давно, тож не стала тягнути та провела невелику екскурсію. Почала вона з місця для дитини. Син буде мати власну кімнату, поки вона ще не замебльована, але у Катерини грандіозні плани. Михайлик вже оцінив кімнату, проте не став там затримуватися, дійсно 3-річній дитині більш цікаві мультики, ніж пустий простір.

“Частково покажу квартиру.Перше про що я мріяла і чому дуже сильно рада – це тому, що у Михасика буде тепер своя власна кімната. Тут ми все облаштуємо. тому, нехай це буде до, ось таке, і буде після”, – розповідає блогерка.

Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру
Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру

Кімната у малого дійсно велика, проте це не єдине місце, яке буде повністю в розпорядженні сина. Катерина пройшла трохи далі, показала суміщену з вітальнею кухню. Поки меблів у квартирі не багато, адже процес переїзду не завершений.

Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру
Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру

У кімнаті тільки диван, на якому вже красуються улюблені іграшки Михайлика, та настінний телевізор. Крім того, там виділили зону під ігрову маленького синочка.

Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру
Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру

Загалом, атмосфера світла, житло досить просторе. Проте, про дизайн та інтер’єр говорити зарано. Поки родина чекає на вантажників, які привезуть решту меблів. Переїзд – це завжди клопоти, але дивлячись на сяючі очі Репяхової, можна здогадатися – вона задоволена.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.