Мільйонер і екс-чоловік Каті Великої з “МастерШеф” нарешті показав, чим займався в пустелі США

У пустелі мільйонер спав у наметі з кількома людьми, їздив на триколісному велосипеді і загубив важливі ключі. Андрій Великій розповів враження від "Burning Man".

Багатій Андрій Великий, який володіє мільйонами та є успішним спеціалістом у галузі IT-технологій, а ще інвестицій, опублікував своє фото з дуже крутого заходу. Мова іде про одну з найцікавіших подій світу “Burning Man”. Це восьмиденна поїздка в пустелю Блек-Рок, яка розташована в США у штаті Невада. Цей захід проводять кожного року. Його початок завжди випадає в останній понеділок серпня. “Burning Man” — масштабна подія незалежного мистецтва під час якої збираються найрізноманітніші люди.

З України на цьому заході був Андрій Великий. І лише сьогодні, 13 вересня, вперше за весь період він опублікував не світлину з пустелі, або вогню чи ще чогось. Він виклав свою особисту фотографію на якій видно, що саме він робив на цьому заході. І так, відомий IT-спеціаліст їздив пустелею на триколісному велосипеді. До того ж, зі спеціальним кошиком позаду в якому він возив купу своїх особистих речей. Отак от — мільйонер і на велосипеді з трьома величезними колесами.

Поділився Андрій Великий і своїми особистими враженнями про цей захід. Найважливіше – це повна зміна ставлення до того, що важливо. Це вдається зрозуміти під час відсутності побутового комфорту. Звичайно, що “Burning Man” вражає своїми шаленими і яскравими візуальними ефектами та творчими інсталяціями. Але головне в цьому заході відстороненість від цивілізації.

 

Будучи в пустелі мільйонер жив у наметі в страшну спеку разом із кількома людьми (було 6 чоловік в наметі). Поряд із цим сцена на якій 24/7 грає музика. Туалет є лише громадський. Туди ходять найрізноманітніші люди — хто в перуці, хто в кімоно, або взагалі босоніж.

“Після цього, повернення до нормального життя є трохи дивним. У перукарні питають, як підстригти, я не знаю, мені все ок. У ресторані запитують, що я їстиму – я не знаю, мені все ок. І так майже все і у всіх побутових питаннях – відчуття, що тут настільки все легко, що все інше довкола є просто не важливим”, – поділився своїми враженнями про життя в пустелі український мільйонер.

Все закінчилося тим, що замок від велосипеда на якому їздив Андрій Великий пустелею довелося ламати циркулярною пилкою. Тому що ключі залишилися десь у пустелі… Багатим людям для щастя потрібно не багато.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".