Проникливі слова вдячності від Зеленського та вірші від Джамали: як Ліну Костенку привітали з 93-річчям?

19 березня легендарна українська поетеса Ліна Костенко відсвяткувала свій 93-й день народження. Як зірку літератури привітали президент та представники шоу-бізнесу?

Ліна Костенко — найвидатніша письменниця та поетеса, з якою українці мають можливість зустрітися, поспілкуватися та чий досвід можуть прийняти прямо тут та зараз. І цей подарунок долі громадяни України високо цінують. Зараз зірка української літератури є моральним авторитетом для своїх співвітчизників і це відчувається кожному тексті та повідомленні, які користувачі присвячують Ліні Василівні.

Як Ліну Костенку привітали з 93-річчям

Як Ліну Костенку привітали з 93-річчям

19 березня 2023 року Ліна Костенко відсвяткувала свій 93-й день народження. У цей день українські політики та знаменитості масово вітали поетесу, і кожен намагався зробити це оригінально та неповторно.

Володимир Зеленський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до Ліни Василівни, за допомогою якого йому вдалося насправді розчулити аудиторію.

Віталій Козловський присвятив для іменинниці пісню, яку також оприлюднив на своєму акаунті.

Тим часом Джамала прийняла рішення публічно продекламувати вірші поетеси. І це в неї вийшло просто бездоганно.

Тим часом Святослав Вакарчук нагадав Костенко, наскільки вона важлива, легендарна та велична. І з цим неможливо не погодитися.

Не зміг пройти повз і мер Києва Віталій Кличко, який написав привітання до поетеси на своїй сторінці у Facebook.

З Днем народження Ліну Костенко привітав мер Києва Віталій Кличко.

“Дякуємо за ваш талант, незламність принципів, за вашу силу та шляхетність! Щасливий бути знайомим особисто”, — написав на своєму офіційному акаунті політик та спортсмен.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?