Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Інколи нам необхідно набагато більше часу, щоб усвідомити, хто є нашим справжнім коханням. Так склалося у багатьох пар, і зокрема знаменитих. Наприклад, Анатолій Хостікоєв та Наталія Сумська були давно знайомі, але одружилися лише через багато років після першої зустрічі.

Неодноразово їх зіштовхувалися доля, але її знаки обидва зрозуміли далеко не одразу. Зокрема, Анатолій Хостікоєв одружився на Наталії Вʼячеславівні лише після другого невдалого шлюбу.

Анатолій Хостікоєв розповів про свою першу дружину до Сумської

Як Ольга та Наталія Сумські посварилися через Анатолія Хостікоєва
Анатолій Хостікоєв розповів про свою першу дружину до Сумської

Так, першою дружиною Анатолія Хостікоєва стала Надія Кондратовська, але з нею у стосунках він був недовго, і власне, навіть спільних дітей у пари не було.

Наталія Сумська також намагалася знайти своє щастя з іншим. Вона вийшла заміж за Ігоря Мамая і народила від нього дочку Дашу. І хоча чоловік був до нестями закоханий у свою дружину, доволі прості та знайомі всім проблеми їх роз’єднали, і невдовзі пара розійшлася.

Анатолій Хостікоєв та Наталія Сумська зійшлася зійшлися у свідомому та зрілому віці, і згодом у пари народився спільний син В’ячеслав. Хлопчик пішов стопами своїх батьків та одразу ж приєднався до театру. Набравшись досвіду у тата з мамою та їхніх колег, він вдало вступив до інституту, а потім почав грати у виставах, кіно, а також взявся дублювати фільми та серіали.

Наталія та Анатолій продовжують працювати разом, тішать публіку своїми ролями, і хоча таке життя я мрією для багатьох, зізнаються в певних труднощів, з якими також стикаються. Наприклад, Хостікоєв не так давно скаржився, що нарвався на бурхливу реакцію від користувачів на Facebook за те, що розкритикував режисера-постановника.

Чоловік майже не дає інтерв’ю, а от Наталія Сумська навпроти більш охоче спілкуються з журналістами, хоча і нечасто.

Схожі статті