Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Відомий український співак вже будував родину. Його обраницею стала дизайнерка, на ім’я Анна. Пара була разом багато років, ще зі школи. Проте, у 2021 році, вони розлучилися. За словами жінки, причиною стало різне бачення життя. В той час, коли кохана хотіла родину та дітей, виконавець обирав кар’єру та гастролі. Після їх розлучення, про особисте життя зірки було мало, що відомо. Він постійно уникав питань про стосунки та віджартовувався. Чоловік був впевнений, що ділитися особистим не на часі.

Проте, нещодавно у його TikTok з’явилося спільне відео з Юлією Сахневич, партнеркою співака на шоу “Танці з зірками”. На ньому, пара ніжно обіймається та цілується під нову пісню Позитива “А може хочеш”. Крім того, пару помітили разом на концерті Артема Пивоварова.

Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич
Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич

Після оприлюднення відео, вийшло коротеньке інтерв’ю Олексія. Деталями відносин з Юлею, чоловік поділився зі Славою Дьоміним. За словами виконавця, її романтичні стосунки тривають вже близько 3 років. Чоловік зізнається, що пара прийняла спільне рішення мовчати про свій зв’язок.

“Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще. Бо, як кажуть, кохання любить тишу, і ми в це дуже віримо”, – поділився артист.

Чоловік зізнався, що свої стосунки, пара вибудовує дуже ретельно, зважаючи на пережитий досвід. Вони багато спілкуються та майже не сваряться, що не може не радувати Олексія. За його словами, Юля розкрила його справжнього, його найкращу версію.

“Саме Юля допомагає та підказує, як стати ще кращим для себе та оточення. Можна сказати, що вона мій найкращий друг та мотиватор”, – зізнається Олексій.

Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич
Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич

Також, чоловік повідомив, що пара готова до нового кроку у стосунках – до шлюбу та дітей. Тож, не дивуйтеся, якщо скоро почуєте новину про весілля. Олексій пояснює, що беззастережно довіряє коханій та згоден бути з нею все життя.

“Коли це довіра, коли ти не сумніваєшся в людині і готовий бути з нею все життя, то, звісно, поповнення в родині – воно на часі”, – пояснює чоловік.

Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич
Позитив розкрив деталі стосунків з Юлією Сахневич

Схожі статті