Рубрики: Фото та відео
16.09.2024 08:35

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.
Поділитися

Відома українська співачка Тіна Кароль почала будувати свій заміський будинок ще у 2008 році. Тоді вона була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром, а величезний будинок мав стати символом їхнього щасливого сімейного життя. Однак доля розпорядилася інакше.

У 2013 році Євген Огір пішов із життя після важкої боротьби з онкологією. На момент його смерті будинок уже був, але залишалося багато внутрішніх робіт, які Тіна була вимушена була завершувати самостійно. Відтоді минуло багато років, і сьогодні у просторому будинку площею 350 квадратних метрів співачка живе одна.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Розташований у селищі Зазим’я на Київщині, будинок має три поверхи і земельну ділянку площею у 20 соток. На території співачка облаштувала невеликий город, де вирощує овочі та зелень, плодовий сад, розарій, а також невелике футбольне поле. Всі ці елементи роблять її дім закутком затишку і спокою від міської метушні.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Виконаний він у сучасному стилі – з просторими кімнатами та якісним ремонтом. Окрім стандартних кухні, спалень, вітальні та ванних кімнат, там є й кілька незвичайних приміщень. Одна з них – кабінет покійного чоловіка, який артистка зберегла без змін, як спогад про свого чоловіка. Також є кімната, присвячена нагородам та подарункам від прихильників, що свідчить про любов та підтримку її фанатів. Співачка також облаштувала власний спортивний зал, де щоранку займається спортом.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Попри масштаби будинку, Тіна живе там самотньо. Її син Веніамін, який зараз навчається у Лондоні, відвідує дім лише під час канікул.