Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Відома українська співачка Тіна Кароль почала будувати свій заміський будинок ще у 2008 році. Тоді вона була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром, а величезний будинок мав стати символом їхнього щасливого сімейного життя. Однак доля розпорядилася інакше.

У 2013 році Євген Огір пішов із життя після важкої боротьби з онкологією. На момент його смерті будинок уже був, але залишалося багато внутрішніх робіт, які Тіна була вимушена була завершувати самостійно. Відтоді минуло багато років, і сьогодні у просторому будинку площею 350 квадратних метрів співачка живе одна.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Розташований у селищі Зазим’я на Київщині, будинок має три поверхи і земельну ділянку площею у 20 соток. На території співачка облаштувала невеликий город, де вирощує овочі та зелень, плодовий сад, розарій, а також невелике футбольне поле. Всі ці елементи роблять її дім закутком затишку і спокою від міської метушні.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Виконаний він у сучасному стилі – з просторими кімнатами та якісним ремонтом. Окрім стандартних кухні, спалень, вітальні та ванних кімнат, там є й кілька незвичайних приміщень. Одна з них – кабінет покійного чоловіка, який артистка зберегла без змін, як спогад про свого чоловіка. Також є кімната, присвячена нагородам та подарункам від прихильників, що свідчить про любов та підтримку її фанатів. Співачка також облаштувала власний спортивний зал, де щоранку займається спортом.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Попри масштаби будинку, Тіна живе там самотньо. Її син Веніамін, який зараз навчається у Лондоні, відвідує дім лише під час канікул.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?