Рубрики: Новини
07.08.2024 13:43

Більше не брюнетка: Катерина Кухар змінила зачіску і колір волосся: нову себе вона показала разом із донькою

Балерина і суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар показала нове фото з донечкою. Зірка змінила зачіску, але рисами обличчя має схожість зі своєю донькою.
Поділитися

Українська артистка балету, прима-балерина та блогерка Катерина Кухар показала нову світлину зі своєю донечкою Анастасією. Дівчинка помітно підросла і дуже схожа саме на свою маму. Нова фотографія з’явилася в stories Катерини Кухар у соцмережі Instagram.

Сама Катерина Кухар виглядає просто шикарно. Вона вже не брюнетка, якою її звик бачити український глядач на телеекранах, або її підписники в мережах. Ще нещодавно, сім днів тому, вона публікувала відео з підписом “За що я люблю літо…”. І на ньому вона була ще чорнявою красунею. А нині в своїй stories вона показала себе зі світлим, трішки коричнево-рудим відтінком волосся. А ось її донечка брюнетка. І між ними дуже сильно помітно цю різницю. А значить — Катерина Кухар точно змінила зачіску!

Суддя Танці з зірками Катерина Кухар змінила зачіску

Тепер світло-коричнева красуня з трішки рудим кольором волосся стала виглядати по-іншому. Утім ці зміни їй дуже пасують: виглядає солідно, дорого та розкішно. Сама стрижка, укладка і зачіска дуже схожа на ту, що має її донечка Настя. Єдина відмінність між ними зараз — це колір волосся. Схожі вони разом із донечкою і рисами облич. Анастасія точно успадкувала мамин ніс і брови. А ось очі у дитини більші округлі, ніж у мами, а губи менше пухкі.

“Засвітила” Катерина Кухар на фото з донькою і свою коштовну прикрасу. Це кольє зі золотого ланцюжка та одного єдиного дорогоцінного каменю, який чимось нагадує медальйон. Макіяж у зірки денний: легко, але об’ємно нафарбовані вії, на шкіру нанесена тональна основа. Прикрашати повіки тінями знаменитість не стала, а ось губи нафарбувала червоним кольором із перламутровим відтінком помірної яскравості.