Рубрики: Новини
14.08.2024 15:59

Олександр Педан йде слідом за Сергієм Притулою? Ведучий розповів про свої плани: “Я вже відмовлявся”

Олександр Педан розповів про зміну сфери своїх діяльності та впливу, а також зізнався, на чому саме зупинився його погляд. Телевізійна кар'єра в минулому?
Поділитися

Останні декілька років Олександр Педан щільно займався питаннями освіти в Україні. Зокрема, він присвятив себе дослідження можливостей, які держава може надати молоді. Телеведучий створив блог, в якому показав абітурієнтам, на що вони можуть розраховувати, вступивши в той чи інший вищий навчальний заклад.

На цю ідею його наштовхнула донька Лєра, яка на той період часу якраз намагалася знайти себе та шукала спеціальність, яка подарує їй світле майбутнє. І безумовно вона шукала факультет, який дасть її знання і комфортні умови для навчання.

Олександр Педан розповів, навіщо вступає до вищого навчального закладу

Олександр Педан розповів, навіщо вступає до вищого навчального закладу

Хто би міг подумати, що Олександр Педан настільки надихнеться атмосферою знань та мрій про велике досягнення, що сам повернеться до студентських років. Так, декілька місяців тому Олександр вперше заговорив про те, що буде знову вступати до вищого навчального закладу та отримувати нову освіту.

Коли публіка почула про сферу, яку він обрав, то запідозрила його у бажанні податися в політику. Управління громадськістю зацікавило журналіста, а його плани зацікавили глядачів. Зокрема нещодавно Олександр дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізнався, чи дійсно в його в плани входить зайнятися роботою чиновника.

“Я вже відмовлявся декілька разів від таких пропозицій. Я не хочу зараз йти до держсектору. Я хочу його розуміти, щоб з ним більше і якісніше співпрацювати. Я вбачаю майбутнє України в колаборації: держава, громадські організації і приватний сектор. Тільки так ми зможемо багато чого змінити”, — зазначив ведучий.

Олександр Педан впевнений, що на даний момент це не для нього. Окрім того, незрозуміло, чи збирається він покидати розважальний сектор передач і наскільки сильно хоче змінити своє майбутнє.