Зірки розповіли, які навчальні заклади обрали їх діти: донька Педана в Україні, Полякова молодша в Англії

Перше вересня в Україні цього року особливе. Діти не можуть порадіти цьому дню як завжди, купити квіти і побачити першу в своєму життя вчительку чи аудиторію університету

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато батьків заради безпеки своїх дітей, вивезли їх за межі країни, тому, багато дітей з україни будуть навчатися в інших Європейських країнах. Також російські загарбники навмисно зруйнували багато шкіл та університетів на території України, заради того, щоб українці не мали змоги ростити нове покоління повноцінним.

Це стосується не лише мільйонів школярів та студентів по всій країні, імена яких невідомі, а ще й дітей українських зірок, адже не всі вони лишаться навчатися в Україні.

Які заклади та країни обрали зіркові діти?

Родина Решетнік

Григорій та Христина Решетнік обрали для своїх дітей офлайн навчання, бо старші сини Діма та Ваня ще з часів карантину дуже скучили за живим спілкуванням у школі. Тож вибір у батьків між країнами навіть не піднімався, для дітей вони обирали місто. Київ чи Івано-Франківськ, таки обрали столицю, де працює Григорій, аби не розлучатися. Тож Діма та Іван ідуть у школу в Києві, а маленький Сашко у садок.

Р
Родина Решетнік

Олександр Педан

Старша донька Олександра Педана Лера, завдяки спільному проєкту УніерChek, мала змогу обирати університет побачивши велику кількість українських навчальних закладів. Лера Вагалася між Київським та Львівським університетами.Але обрала Львів, до того ж і зірковий батько більш схилявся до Львова, бо хоче щоб донька змогла повноцінно прожити студентське життя і насолодитися їм.

О
Олександр Педан з донькою Лерою

Лідія Таран

Ведуча має 14-ти річну доньку Василісу, яка цього року не навчатиметься в Україні. З початку повномасштабної війни, Лідія разом із донькою поїхала у Францію, де й буде навчатися Василіса. Вони разом обрали коледж для Василіси.

Л
Лідія Таран і донька Василіса

Оля Полякова

абітурієнтка Марія обрала не український навчальний заклад. Дівчина буде навчатися у Великобританії і піде по маминих тропинках. Дівчина вступила до Лондонського музичного університету BMus.

О
Оля Полякова з донькою Машею

Санта Дімопулос

13-річний син Санти буде в цьому році навчатися за кордоном. У Французькому закладі Nice International School, зіркова мама не хоче нарікати сина на небезпеку.

С
Санта Дімопулос з сином

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.