Рубрики: Новини
06.09.2024 14:17

Капелюхи з бджолиних сот, металу та цукру: Єфросиніна показала, що тепер носитимуть зірки шоубізу в Україні

Знаменитості в Україні можуть перейти на новий тренд - капелюхи з бджолиних сот, металу та цукру. Виставка нових творінь вже відкрилася в Києві. Туди приходять зірки шоубізу.
Поділитися

Дійшло в українському шоу-бізнесі до того, що зірки почали цікавитися капелюхами, які зроблені не з тканини чи якогось матеріалу, а зі справжніх бджолиних сот, металу та цукру. Першою про це показала і трішки розповіла уже легендарна українська телеведуча, журналістка, авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна.

За її словами, в Україні відкрилася абсолютно нова і незвичайна виставка від дизайнера одягу Руслана Багінського “Ремісна подорож”. Відкриття відбулося вчора, 5 вересня, а триватиме ця виставка до 15 вересня включно. Щоб потрапити на цей захід усе, що потрібно, це попередньо зареєструватися. Дизайнер Руслан Багінський відомий дизайнер нових і унікальних головних уборів та аксесуарів. Він доносить до українців певний меседж: “Ваш стиль, ваша історія”. Його метою є створення зручних, утилітарних та ультрасучасних (utilitarian) капелюхів.

Видання “Сенсація” зазирнуло на сайт цього дизайнера. На ньому одні капелюхи на будь-який смак, гаманець, побажання та фантазію. Є навіть балаклави зі стразами, обручі для волосся, берети, ковбойські капелюхи. Цінова політика коливається навіть від 314 гривень і до 2200 гривень. За найдорожчу ціну можна придбати хіба що ковбойський капелюх, який повністю обліплений камінням (стразами).

Блогерка Маша Єфросиніна з великим задоволенням поцікавилася у дизайнера Руслана Багінського, як таке взагалі можна було вигадати, а саме — капелюхи з бджолиних сот, металу та цукру, які нині були презентовані на виставці. Він просто відповів, що це ранні бджолині соти. З них дуже складно робити роботу, але він це зробив. Також він назвав саме ці свої творіння “крихкими”.