Рубрики: Новини
20.09.2024 13:44

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.
Поділитися

Завжди позитивна і радісна співачка Оля Полякова показала і розповіла про те, як вчора, 19 вересня, вона спала і може спати до самого обіду. Зірка прокинулася після 12:00 і називала це “ранком”. Потім сама себе виправила і пояснила, що це для неї ранок, оскільки 18 вересня у неї був концерт у місті Фастів, що на Київщині. Тому спати вона лягла дуже пізно. Про все це зірка повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

З самого початку Оля Полякова побажала всім своїм прихильникам і підписникам: “Доброго ранку”. Вона прокинулася в повній тиші, комфорті і релаксі. Зірка зазначила, що дуже класно те, що за вікном світить сонечко. І загалом погода чудова. Потім зізналася, що вже далеко не ранок, а обід, а ще пояснила причину свого денного сну — це концерт у Фастові, що був напередодні. В захваті від цього заходу залишилася і сама Оля Полякова. Їй сподобалося, як пройшов її виступ, яка була в неї публіка і загалом атмосфера всього того, що відбувалося.

 

Як відомо, Оля Полякова повернулася до своєї квартири в Києві через цілих чотири роки після того, як там сталася “біда”. Не лише звичайні громадяни України можуть бути проігнорованими комунальними службами, а й навіть зірки. Адже, за твердженням зірки, через те, що в їхньому будинку протікав дах і його ніхто не робив, і сталося водне “затоплення”.

Під час того, як випало багато снігу, а стовпчики термометра різко пішли вгору, через щілини в даху вся ця вода й потекла до людей у квартири. Співачка запевняла, що комунальники знали, що дах в їхньому будинку потрібно ремонтувати, але умисно ігнорували це.

Нині зірка доробляє ремонт у квартирі в Києві. Вона повідомляла, що там уже майже все готове, але ще є нюанси. Дизайн у приміщенні залишили той самий, єдине що — стелі, підлогу та стіни повністю оновлювали. Обіцяла співачка й влаштувати room-тур, коли все-все буде повністю доведено до завершення.