Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Завжди позитивна і радісна співачка Оля Полякова показала і розповіла про те, як вчора, 19 вересня, вона спала і може спати до самого обіду. Зірка прокинулася після 12:00 і називала це “ранком”. Потім сама себе виправила і пояснила, що це для неї ранок, оскільки 18 вересня у неї був концерт у місті Фастів, що на Київщині. Тому спати вона лягла дуже пізно. Про все це зірка повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

З самого початку Оля Полякова побажала всім своїм прихильникам і підписникам: “Доброго ранку”. Вона прокинулася в повній тиші, комфорті і релаксі. Зірка зазначила, що дуже класно те, що за вікном світить сонечко. І загалом погода чудова. Потім зізналася, що вже далеко не ранок, а обід, а ще пояснила причину свого денного сну — це концерт у Фастові, що був напередодні. В захваті від цього заходу залишилася і сама Оля Полякова. Їй сподобалося, як пройшов її виступ, яка була в неї публіка і загалом атмосфера всього того, що відбувалося.

 

Як відомо, Оля Полякова повернулася до своєї квартири в Києві через цілих чотири роки після того, як там сталася “біда”. Не лише звичайні громадяни України можуть бути проігнорованими комунальними службами, а й навіть зірки. Адже, за твердженням зірки, через те, що в їхньому будинку протікав дах і його ніхто не робив, і сталося водне “затоплення”.

Під час того, як випало багато снігу, а стовпчики термометра різко пішли вгору, через щілини в даху вся ця вода й потекла до людей у квартири. Співачка запевняла, що комунальники знали, що дах в їхньому будинку потрібно ремонтувати, але умисно ігнорували це.

Нині зірка доробляє ремонт у квартирі в Києві. Вона повідомляла, що там уже майже все готове, але ще є нюанси. Дизайн у приміщенні залишили той самий, єдине що — стелі, підлогу та стіни повністю оновлювали. Обіцяла співачка й влаштувати room-тур, коли все-все буде повністю доведено до завершення.

Схожі статті

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .