Перетворилася на Барбі: мама Камалії після розлучення доньки з мільярдером стала молодшою на 30 років

Мама найбагатшої співачки України Камалії – Інна Шмаренкова з'явилася на великій родинній урочистості у дуже оригінальному образі у стилі Барбі.

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, співачці Камалії вдалося зберегти чудові стосунки із чоловіком. Усі сімейні свята вони, як і раніше, проводять разом.

Так, напередодні, 9 вересня, у зірковому сімействі відзначали велику урочистість – дочкам пари двійнятам Арабеллі та Мірабеллі виповнилося 11 років. День народження дітей вирішили відзначити у великому заміському будинку під Києвом. Камалія красиво оформила територію різнокольоровими кулями та фотозоною, а також запросила багато гостей. Спеціально з Великобританії на День народження доньок прилетів мільярдер Мохаммад Захур, але найбільше уваги привернула мама артистки – Інна Шмаренкова, яка з’явилася на урочистості в оригінальному образі в стилі Барбі.

Мама Камалії спантеличила образом на сімейному торжестві
Мама Камалії спантеличила образом на сімейному торжестві

Так на одному з фото помітно схудла і молодша жінка позувала в короткій ніжно-рожевій сукні облягаючого силуету, поверх якої був одягнений прозорий чохол у горошок. Доповнили образ яскравий макіяж із червоною помадою на губах та білу перуку зі стрижкою каре. Зазначимо, що Інна Шмаренкова виглядала дуже ефектно.

Мама Камалії спантеличила образом на сімейному торжестві
Мама Камалії спантеличила образом на сімейному торжестві

Камалія також з’явилася у вузькій мінісукні, що підкреслює фігуру, яку доповнила білими босоніжками. Мохаммад Захур одягнув темні шорти сорочку-гавайку та лофери. Іменинниці – Арабелла та Мірабелла зустрічали гостей у звичайному повсякденному одязі. Судячи з усього, нарядною на урочистості була бабуся.

Зазначимо, що за останній рік мати співачки Камалії Інна Шмаренкова кардинально змінилася. Жінка помітно схудла, що дуже позначилося на її зовнішності. Багато передплатників Камалії зазначили, що зараз Інна Петрівна виглядає, щонайменше на 30 років молодша за свій реальний вік і поруч зі знаменитою дочкою виглядає її ровесницею.

Камалія показала маму, яка виглядає молодшою за неї
Камалія показала маму, яка виглядає молодшою за неї

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.