Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Популярна українська телеведуча, громадський діяч та блогер Маша Єфросиніна давно веде соціальні мережі, де висвітлює не лише актуальні теми та розповідає про свої нові проєкти, а й ділиться особистими фото, на яких демонструє себе у всій красі. Як правило, на знімках телезірка з’являється в дуже стильному трендовому вбранні на тлі красивих локацій, після чого шанувальники обсипають Марію компліментами. Але, як з’ясувалося, щоб зробити одну красиву фотографію Єфросиніна регулярно стикається з “проблемами”.

Так, напередодні Маша показала, як зазвичай проходять її фотосесії у стилі “street style”. У “сториз” мікроблогу з’явилися кумедні відео, на яких Єфросиніна намагається красиво позувати за столиком у кафе, у той час, як на задньому фоні двоє чоловіків розвантажують машину або, як намагається знайти вдалу позу, щоб виглядати на фото ефектно. На цих кадрах Маша була справжньою – милою та трохи смішною.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті

А що вийшло в результаті, можна побачити у мікроблозі знаменитості.

“Впевненість – найкращий аксесуар…”,- підписала публікацію Марія.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна одна з небагатьох українських знаменитостей, яка має ідеальне почуття стилю. Вже багато років вона сама складає собі образи і завжди робить це бездоганно. В одному з інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що в перші роки, коли її кар’єра пішла вгору, вона купувала виключно брендове вбрання, на яке витрачала купу грошей. Потім “брендоманія” пройшла і тепер Маша Єфросиніна може легко зібрати стильний образ з будь-яких речей, навіть куплених у мас маркеті. Щоправда, пристрасть до брендових сумок, окулярів та прикрас у Єфросініної так і не пройшла.

Схожі статті

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.