“Дівчина років 15-ти”: раптово схудла 54-річна Білик вразила кардинальним омолодженням – її не впізнати

Ірина Білик, яка нещодавно гастролювала містами Америки, заінтригувала фотографією, на якій зовсім не схожа на себе. Співачка виглядає на 3 розміри менше.

Нещодавно співачка Ірина Білик із групою українських артистів гастролювала містами США. Артистка вже встигла поділитися в Інстаграм відео та фото, де коротко розповіла, як проходив її американське турне. А сьогодні, 18 вересня, у мікроблозі знаменитості з’явилося ще одне цікаве фото, на якому Ірину практично не впізнати.

У кадрі помітно схудла Білик позувала в чорних колготках без спідниці, кросівках білого кольору і темному об’ємному бомбері спущеним на плечі. Співачка стояла, спершись об стіну, і дивилася прямо на камеру. У коментарі до фотографії зірка запропонувала своїм шанувальникам поміркувати на дуже важливу для неї тему.

Схудла Ірина Білик вразила сміливим образом
Схудла Ірина Білик вразила сміливим образом

“Флірт, це зрада?”, – поцікавилася в аудиторії Ірина.

Нагадаємо, що останнім часом тема взаємин у парі дуже непокоїть артистку. Напередодні вона вже питала у своїх підписників яким, на їхню думку, жінкам не зраджують чоловікі? А потім цікавилася – чи варто прощати чоловіка, якщо після зради він сам зізнався у цьому? Поки не ясно, чому Ірина Білик піднімає цю непросту і дуже болісну для багатьох тему. А поки що перша частина шанувальників ділиться зі співачкою своїми думками, друга – обсипає її компліментами:

“Дівчина років 15-ти”, “Типу справжня ведьмочка! роки тебе не беруть!”, – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, що особисте життя Ірини Білик завжди кипіло пристрастями. Співачка, яка мала колосальний успіх у протилежної статі, п’ять разів була одружена. Наразі артистка у розлученні. Зі своїм п’ятим чоловіком – російським стилістом і фотографом азербайджанського походження Асланом Ахмадовим знаменитість розсталися напередодні війни. Від цього шлюбу Білик виховує молодшого сина Табріза.

Чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов вийшов на зв'язок
Чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов вийшов на зв’язок

До речі, на останніх гастролях хлопчик супроводжував маму. Як ствло відомо, Ахмадов у 2022 році залишив Росію, де в нього була карколомна кар’єра та переїхав спочатку до Азербайджану, а потім на ПМП до США. Можливо, Ірина взяла з собою Табриза, щоб той зустрівся з батьком?

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".