Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Стосунки між братами Яремчуками та їхньою зведеною сестрою Марією завжди були незрозумілими для публіки. Раніше в мережі з’являлася інформація про те, що між родинами конфлікт через нерухомість. Нібито Марія Яремчук отримала в спадок від батька квартиру, на яку претендували чоловіки. Втім, дочка виконавця а забрали її собі по праву.

Марія Назарівна вже розповідала про те, що її зведені брати отримають роялті від творчості батька. І хоча усі троє неодноразово у своїх коментарях говорили про те, що між ними немає конфліктів, раз у раз публіка бачить, що поладнати їм важко.

Дмитро Яремчук розповів, як склалося його життя та чим він займається

Легенда української музики Назарій Яремчук
 Дмитро Яремчук розповів, як склалося його життя та чим він займається

Зокрема, не так давно Марія Назарівна спродюсувала документальний фільм про свого батька, і Дмитро Яремчук відмовився в ньому зніматися, хоча він зміг би зробити серйозний внесок в біографічний матеріал про тата. Ба більше, у своєму коментарі музикант заявив, що сестра нібито не привітала його з народженням дітей, а також не відповідає йому в месенджері.

Марія Яремчук не стала мовчати, одразу вийшла на зв’язок та заявила, що вони з ним взагалі не спілкуються, а Вайбером вона не користується, тому і не отримала повідомлення від чоловіка.

У героя нашої статті, до речі, аж двоє дітей та активна творча діяльність. Як відомо, дует Яремчуків дає благодійні концерти та збирає допомогу на підтримку захисників України. У соцмережах брати діляться інформацією про актуальні збори і іноді публікують короткі вирізки з концертів.

Втім, колективу не вдалося досягти такого рівня популярності, який був у їхнього батька. Марія Яремчук тим часом насолоджується приватним життям, адже 6 років тому завершила музичну кар’єру та намагалася повністю абстрагуватися від шоу-бізнесу та уникала будь-яких проявів публічного образу ведення справ.

Схожі статті

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.