Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Ім’я Софії Ротару останні 3 роки постійно згадується у різноманітних зіркових інтерв’ю, адже знаменитості діляться своєю думкою на рахунок того, чому співачка не виходить на зв’язок і не бере участь у благодійних концертах.

Але рідна сестра народної артистки Аурелія набагато активніше на даний момент у плані концертної діяльності та активності в медіа, тому жінка навіть встигла дати інтерв’ю, в якому підтвердила, що її племінник Руслан Євдокименко на даний момент знаходиться за кордоном. Примітно, що Софія Михайлівна також засвітилася в Італії.

Ауріка Ротару анонсувала свій виступ на концерті на честь Віталія Білоножка

Ауріка Ротару прокоментувала втечу сина Софії Ротару
Ауріка Ротару анонсувала свій виступ на концерті на честь Віталія Білоножка

Тим часом Ауріка Ротару підтримує своїх колег у їхньому бажанні вшанувати пам’ять Віталія Білоножка. 19 жовтня в Палаці “Україна” відбудеться концерт “Мелодія двох сердець”, приурочений до пам’яті народного артиста України Віталія Білоножка.

За повідомленнями ЗМІ, цього вечора глядачі почують композиції, виконані Віталієм Білоножком, у супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю. Серед виступаючих будуть такі артисти, як Тарас Петриненко, Оксана Білозір, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Ауріка Ротару та інші.

Нагадуємо, що минулого року новина про смерть виконавця приголомшила всю Україну. Зокрема Павло Зібров зізнався, що це стало для нього своєрідним ударом. З Віталієм вони довго дружили та підтримували зв’язок, але останні декілька років ситуація та обставини склалися таким чином, що вони майже не бачилися.

Софія Михайлівна в переліку артистів не зазначена, це означає, що шансів її побачити на даному заході майже немає. Тим паче, що не було жодної інформації про її повернення з Італії до України.

Також варто відмітити, що для концерту збираються здебільшого легенди української естради, а молодих артистів серед них майже немає.

Схожі статті

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.