Рубрики: Новини
03.10.2024 19:43

Тато і мама вчителі: Ольга Мартиновська вчитиме українців, скільки і чого потрібно на кухні для “готовки”

Суддя шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила відкрити власну "школу Олі Петрівни". Вона завжди любить когось навчати, а зараз поєднала це вподобання зі своєю кулінарією.
Поділитися

Усіма улюблена суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська одягла окуляри і почала позиціонувати себе, як кулінарного вчителя. Насамперед, її батьки вчителі і їй завжди також хотілося когось навчати, а тепер вона знайшла рішення, як то можна поєднати все це разом: кулінарію і навчати чомусь людей. І таким чином, суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська започаткувала свою школу, яку назвала “школа Олі Петрівни”. Про все це вона розповіла у своєму відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, вона навчатиме українців всьому, що стосується спецій, кондитерських додатків та інших інгредієнтів, які кожного дня зустрічаються в нашому житті. Ольга Мартиновська детально розбиратиме всі найменші нюанси, відмінності та схожість певних продуктів і складових у них. Наприклад, щоб людина завжди могла зорієнтуватися щодо того, скільки соди чи розпушувачу потрібно додавати в той, або інший рецепт. І розуміти, як це працює і яка реакція повинна, або не повинна відбуватися.

 

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська пояснила, що все це відбуватиметься під час приготування чогось за рецептом. Без цього ніяк не обійтися. Зірка телеекранів готуватиме теорію, практику, а ще даватиме українцям домашні завдання.

“Дзвінок на урок і поїхали”, – заявила Ольга Мартиновська.

Даний пост і повідомлення дуже сильно сподобалося підписникам судді “МастерШеф”. У коментарях до цього відео вони пишуть, що їй дуже сильно пасують окуляри, як і роль вчителя. Також уже багато хто почав чекати уроків від Ольги Мартиновської, або, як тепер це буде, від “школи Ольги Петрівни”. Зазначають читачі зірки й те, що це дуже і дуже потрібно. Їм буде цікаво дивитися ці уроки.