Лякаюча знахідка: дівчина просто замовила одяг у мережі, але те, що вона знайшла у пакунку її вразило

Ніколи не знаєш, що опиниться у пакунку, який замовив у мережі.

Клієнтка популярного магазину одягу “Boohoo”, який зайняв міцну позицію у мідл-маркеті жахнулася після того, як розпакувала своє придбання. Справа в тому, що дівчина знайшла гігантського павука, що повзе всередині її пакета.

Деталі історії

Білявка замовила нове вбрання бежевого кольору, але каже, що отримала більше, ніж було обіцяно, адже побачила восьминогу істоту всередині свого замовлення. Шанувальниця моди, яка називає себе Френк, поділилася у соціальній мережі TikTok серією роликів, де детально описує цікавий випадок. Відео набрали мільйони переглядів.

Дівчина налякала підписників, але здається сама злякалася нітрохи.

“Коли я замовляю в буху!”

Френк пожартувала менеджеру магазина, що представникам бренду необхідно “прийти за загубленим працівником”, додавши, що незабаром вона почне “стягувати оренду”. Обговоривши, що робити з павуком, якого вона назвала Бартом, вона в підсумку забрала весь пакет до зоомагазину. Працівник установи помістив членистоногого в коробку.А Френк порадувала своїх шанувальників повідомивши про вирішене питання:

“У павука Барта новий будинок! Живий і здоровий!”, – написала дівчина.

На жаль, дівчина не сповістила, чи був отруйним павук.

Люди з жахом спостерігали за історією знайоства Френк і Барта. Деякі залишали коментарі щодо гігантського павука. Одна людина написала:

“Я пробігла би повз країну за 3 секунди”.

Інший користувач пожартував:

“Омг, у них зараз рухомий дизайн”.

Третій написав:

“Одяг та безкоштовна домашня тварина”.

Хтось ще написав: «Це вже не ваш пакет. Це належить павуку “. Хоча ця ж людина запропонувала вбити створіння: “Ти повинна вбити це, поки воно все ще в сумці. Нехай він не втече “.

Матеріал взято з “The Sun”.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.