Дитина-сюрприз: дівчина вважала, що погано почувається через похмілля, а через декілька годин стала мамою

Дівчина вважала, що не здатна завагітніти і тому не зважала на симптоми. Та коли малюк вирішив з'явитися на світ, сумнівів не залишилося.

Звичайна дівчина Карла Макферсон була впевнена, що не може мати дітей через поставлений діагноз — ендометріоз. Але у віці 22 років вона народила свого первістка прямо у туалеті.

Дівчина не мала симптомів вагітності

Саме так виглядала Карла за декілька днів до пологів. Важко побачити живіт, чи не так?

Карла розповідає, що вагітність ніяк себе не виказувала. Через діагноз в неї не припинився цикл. Більш того, вона та її хлопець не припиняли користуватися контрацептивами, що майже робило неможливим зачаття. Її хлопець Джейден прекрасно знав про те, що Карла не здатна мати дітей, але його це мало турбувало, і навіть підходило. Обранець також не болів бажанням ставати батьком.

Доленосна ніч

Карла та її син Оскар.

У 2019 році пара вирішила як завжди відпочити у клубі та випити. Карла сп’яніла, адже скоштувала багато алкоголю. В неї заболів шлунок. Джейден придбав їй знеболювальні препарати та привіз до себе додому. Дівчина лягла у ліжко, очікуючи на те, що їй стане легше. Втім, стан все погіршувався.

Карла запідозрила у себе запалення апендициту та попросила хлопця викликати швидку. А сама тим чином зачинилася у туалеті. Яким же було здивування, коли вона зрозуміла, що знаходиться у процесі пологів. Вона впустила до себе Джейдена та його мати. Батько прийняв дитину власноруч.

Не дивлячись на те, що дівчина регулярно вживала алкоголь, Оскар народився абсолютно здоровим малюком. Карла вдячна Господу за те, що все обійшлося, а її дитина ніяк не постраждала через її необачність. Зараз Оскару вже 2 рочки, а Джейден виявився відповідальним хлопцем, і став зразковим батьком.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.