Поліцейські знайшли жінку, яка декілька тижнів блукала каналізаційними ходами: пішла туда через безвихідь

Цій знахідці одночасно і жахнулися і зраділи, адже героїня статті вижила.

43-річна жителька Техасу на ім’я Ліндсі була знайдена 29 травня поліцейськими після тритижневого блукання каналізаційними ходами. Про це повідомляє поліція штату.

Як Ліндсі потрапила до каналізації?

Головна героїня статті була відправлена на примусове лікування у психіатричну лікарню незадовго до інциденту. Як і раніше Ліндсі вдалося втекти з центру реабілітації. Дівчина відправилася до свого хлопця і біля його будинку купалася у каналі. Там вона побачила хід до каналізації. За її словами, їй стало цікаво, що ж там всередині, дівчина пішла далі і заблукала. До пошуків одразу ж приєдналися родичі дівчини, які були дуже занепокоєні її долею. Тільки через 3 неділі старання поліцейських та рідних дали якісь результати.

Кадр з місця події.

Поліцейські доповідають, що коли вони знайшли дівчину вона була дуже втомлена, оголена та ледве трималася на ногах. Також вони підкреслили, що у каналізації багато пацюків і неймовірно тхне. Це просто диво, що вона вижила у таких умовах. Сама Ліндсі стверджує, що пила якийсь напій, який врятував її життя. Коли головна героїня статті була знайдена, то була знесилена, дуже брудна і мала тілесні пошкодження.

Сумна історія Ліндсі

Родичі дівчини доповідають, що вона страждала на психоз та посттравматичний синдром. Її психіка не витримала багаторічного перебування у стосунках, у яких було багато насилля. МамаЛіндсі також розповіла, що вона є залежною від наркотичних речовин.

Зараз вона почувається набагато краще і направлена на повторне проходження реабілітації.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.