Звичайний поліцейський врятував життя малюку, якому було 3 неділі: яка винагорода чекає на служителя порядку

Ще одна історія і ще один герой, який заслуговує того, щоб про нього почули.

Нещодавно у штаті Арканзас, Об’єднані Штати Америки, сталася неймовірна історія. Маленька дитина на ім’я Грейді ледь не померла, але її рятівником став поліцейський-новобранець.

Як поліцейський врятував Грейді?

Коді Хаббард і Грейді.

Повідомляється, що полісмена на  ім’я Коді Хаббард, який тільки нещодавно заступив на службу, відправився на виклик до батьків малюка, якому ледь виповнилося три тижні. Виявляється, малюку намагалися дати краплі від колік і дитина почала задихатися.

Спантеличені батьки не панікували і одразу ж подзвонили в “Службу спасіння 911”. Найближчий поліцейській до будинку у особі Коді прийшов і одразу ж привів до тями маленького за допомогою деяких маніпуляцій.

Виявляється, Коді вже мав подібний досвід з власною донькою, яка також задихалася через краплі. В американські новини навіть потрапив запис процесу, коли Хаббард приводив до тями крихітного Грейді. Відео велося з нагрудної камери у нього на формі.

Після того, як йому вдалося привести до тями малюка Грейді, служитель порядку повернувся до своєї патрульної машини, не витримав і заплакав. Зараз малюк почувається добре. Батьки доповідають, що ніяких проблем зі здоров’ям у Грейді не знайшлося.

Насамперед, на Коді Хаббарда чекає винагорода за спасіння життя. Хлопець у короткий час став зіркою у всьому світі. Адже для того, щоб врятувати життя такій крихітці не достатньо мати велике серце, а ще й холоднокровність, сміливість, бажання допомогти та віра в краще.

Сподіваємося, що Грейді більше ніколи в житті не потрапить у подібну ситуацію, а Коді вдасться врятувати ще не одне життя!

spot_img

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.