Наймодніші принти осені 2020

Ці 7 принтів підкорили модний Олімп цієї осені. Вони будуть актуальні в сезон осінь 2020.

Осінь в розпалі, тож час витягати з шафи сезонний одяг. Варто звернути увагу і на модні тенденції, щоб виглядати цієї осені модно, стильно і просто запаморочливо красиво! Ці принти будуть в моді цієї осені.

Клітинка

Цей принт ніколи не втрачає своєї актуальності. Восени 2020-го речі в клітинку мають свіжий і оригінальний вигляд. В моді різні варіанти картатого принта: «гусяча лапка», шотландська клітинка. Також дизайнери пропонують різні колірні варіанти легендарного принта.

Клітинка
Клітинка

Смужка

Смугастий одяг також став модним трендом. Восени буде актуальна тонка строга смужка, широкі смужки не варто носити. Речі в діловому стилі в смужку зараз дуже актуальні. Але не менш стильно вона виглядатиме на кофтинках і сукнях в стилі кежуал.

Печворк

Печворк, який представляє собою річ з різних шматочків тканин також модний восени 2020. Деякі дизайнери презентували одяг, який схожий на бабусину ковдру. Пам’ятайте, така річ є головним елементом образу, тому його радять комбінувати з базовими речами.

Печворк
Печворк

Квіти

В моді дрібні візерунки, крупні квіти, а також флористичні цікаві абстракції. В холодну осінню пору такий життєствердний принт точно підніме настрій.

Анімалізм

Тваринні принти також затребувані цієї осені. У 2020-му анімалістичні хижі мотиви будуть гармонійно виглядати на пальтах та спідницях. В моді леопардові, тигрячі принти і зебра. Також дизайнери представили і одяг з зображенням самих тварин.

Анімалізм
Анімалізм

Логоманія

На модних подіумах ми знову побачили багато колекцій із речами, де можна прочитати не тільки назву бренду, а й якісь оригінальні меседжі від дизайнера. Тож такий одяг також буде в моді. Також в тренді речі з хаотично розкиданими буквами.

Tie-dye

Ключовий принт 70-х на піці популярності також у 2020-му. Одяг, прикрашений цим райдужним візерунком, дуже полюбляють знаменитості. У магазинах теж легко можна знайти речі із мотивами цього життєствердного принта.

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.