Вони їхали виконувати обов’язок, а зустріли кохання всього життя

25 вересня на рушничок щастя у Рожищі стали закохані, які знайшли один одного на Сході, в зоні ООС.

Їхні долі переплелися на Донбасі, в зоні ООС. Молоді люди і не думали, що серед важких воєнних буднів зустрінуть справжнє кохання.

25 вересня у місті Рожищі на Волині одружилася пара захисників України – медсестра Наталія Лотиш з села Кроватка Рожищенського району і військовий Сергій Служаєв з міста Красногорівка, що на Донбасі. Молодята взяли шлюб у приміщенні Рожищенської міської ради, повідомляється на сайті міськради.

Наречена Наталія Лотиш родом з Волинської області. Дівчина успішно закінчила Ківерцівське медучилище, у 2013 році вступила на біологічний факультет СНУ ім. Лесі Українки.

Проте події на Майдані змусили патріотичну волинянку на деякий час забути про навчання. Дівчина разом з подругою Мартою Грищук поїхали в Київ, щоб боротися проти злочинного режиму Януковича. Наталія виконувала на Майдані різноманітну роботу: варила їжу, готувала чай, носила бутерброди на барикади, надавала медичну допомогу майданівцям, проводили у Вічність тих, кого згодом назвали Героями Небесної сотні…

«Вірили, що там наші навики будуть більш потрібні», – зізнавалася Наталія.

Потім – іспити в університеті і участь в Луцькому майдані, віче на якому дівчина не пропускала.

Після закінчення навчання Наталія пішла працювати фельдшером у ФАПі в селі Вічині. Дівчина чудово справлялася зі своєю роботою і заслужила високий авторитет в громади.

Однак в серпні 2014 року під час чергової мобілізації Наталія отримала повістку з районного військового комісаріату. Рідні дуже не хотіли відпускати свою дитину на війну, але смілива, хоч і тендітна дівчина була готова поїхати на схід.

Наталія з подругою
Наталія з подругою

Спочатку Наталя служила у прикордонній військовій частині у Доманово Ратнівського району, прийшовши на заміну медиків, яких направили в зону АТО боротися за життя українських воїнів. Пізніше дівчина підписала контракт з відділом прикордонної служби в селі Висоцьк на Любомльщині, згодом служила в с. Грабове Шацького району.

Знала, що наказ вирушити на Донбас може прийти в будь-який момент. Але Наталія не боялася, а навіть хотіла стати частиною чогось великого.

«Страшно не за своє життя, а бути не корисним в цьому житті», – вважає Наталя.

Тож 11 жовтня 2018 року дівчина поїхала на службу в Краматорський прикордонний загін. Наталя була готова до важких випробувань, а доля підготувала її і гарний сюрприз. У цьому ж загоні служив Сергій Служаєв, між молодими людьми спалахнули почуття.

Молодята
Молодята

Наталя і Сергій народилися й виросли в різних куточках країни, жили за сотні кілометрів один від одного, проте завдяки службі на Донбасі знайшли один одного.

Зараз у новоспеченого подружжя Служаєвих закінчився контракт. Молодята планують будуватимуть своє сімейне життя. Хочеться вірити, що воно буде мирним, а дітям героїчних захисників не доведеться їхати на війну, як їхнім батькам.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.