ТОП-10 новорічних фільмів на будь-який смак, які створять святковий настрій: не “Один вдома” та “Іронія долі”

Напередодні новорічних свят, нам як ніколи хочеться сісти перед телевізором та насолодитися кінострічками, що несуть у собі відповідний настрій. Ми для вас підготували підбірку фільмів, які зможуть задовільнити цю потребу.

Полярний експрес

ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій. Кадр із кінострічки “Полярний експрес”

Цей фільм підходить для перегляду всією сім’єю. Неймовірні графічні ефекти та різдвяний настрій буде гарантований. Для більш стійкого ефекту варто передивлятися ввечері.

Грінч — викрадач Різдва

ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій

Що може бути краще, ніж Джим Кері у ролі злодія Грінча? Підготуйтеся до хорошого гумору та новорічного настрою, який не покидатиме вас дуже довго.

Пара на Різдво

ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій

Різдвяний фільм, який був презентований декілька років тому компанією Netflix. Простий, романтичний смішний, і точно не підходить для перегляду дітям.

Щелкунчик

Американська кінокомпанія постаралася на славу, адже зуміла створити з Щелкунчика шедевр, якщо не кінематографу, то точно якісної картинки. Цей фільм перш за все принесе вам естетичне задоволення, адже всі герої виглядають неймовірно, а про декорації навіть і не варто казати, ви маєте побачити це самі.

Незвичайна історія на Різдво

ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій

Історія створення однієї з найбільших різдвяних казок. Після низки невдач молодий Чарльз Діккенс починає роботу над “Різдвяною піснею”, що розповідає про скупого Скруджа і його перетворення. Як писалася доля знаменитого героя-скнари і як у ній відбилася історія самого Діккенса?

Різдво на двох

ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій
ТОП-10 новорічних фільмів, які створять святковий настрій

Легка романтична комедія про двох людей, долі яких переплелися саме на свята. Любителям гри та міміки Емілії Кларк варто увімкнути цей фільм прямо зараз.

Крампус

Чи можна поєднати жахи та Різдво в одному фільмі?  Звісно, можна! До цього набору також приєднується мій фото легенди і, звичайно, неймовірні емоції від перегляду.

Фантастичні тварини і де їх шукати

Франшиза Harry Potter повністю підходить під категорію фільмів, які допоможуть вам створити новорічний настрій. Але якщо історія про хлопчика, який вижив вже набридла, то фантастичні тварини аніскільки.

Тариф новорічний

Фільм російського виробництва, який має високі оцінки на IMDb. Історія про двох людей з різних часових вимірів, які зустрічаються у матриці у новий рік. Їм доведеться повідомити про себе в минулому та майбутньому, щоб їхні шляхи нарешті перетнулися у реальному житті.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.