Ретроградний Меркурій в жовтні 2020: найнебезпечніші і найблагополучніші дні

Останній (третій) ретроградний Меркурій 2020 року розпочинається 13 жовтня та закінчується 3 листопада.

Друга половина жовтня – час ретроградного Меркурія. “Зворотній” рух цієї планети може негативним чином позначитися на людях – стверджують астрологи. Глобальних катастроф чекати навряч чи варто, а ось неприємності можуть виникати у великій кількості. Що варто робити, щоб пом’якшити вплив ретроградного Меркурія, розповідаємо в цій статті.

Ретроградною може стати будь-яка планета Сонячної системи. Зазвичай всі вони рухаються в одному напрямку, однак іноді виникає ілюзія, що планета робить петлю – тобто намагається повернути назад, проти руху. З 14 жовтня по 3 листопада проти “течії” буде рухатися Меркурій.

Меркурій в астрології “курирує” бізнес, подорожі, відповідає за інформацію, техніку, розвиток технологій і все, що з цим пов’язано. У цих сферах і варто чекати “підступу” в ретроградний період. Меркурій змусить давати збої обладнання, можливе збільшення поломок, несправностей, викрадення цифрових даних.

Ділові переговори в період ретроградного Меркурія краще відкласти. Швидше за все, вони будуть не дуже вдалими і можуть навіть ускладнити відносини між партнерами. Старт нових масштабних проєктів також варто перенести на більш пізній термін. Краще доробити справи, які раніше відкладалися в довгий ящик. Якщо вже й доведеться приймати якісь відповідальні бізнес-рішення, то необхідно добре проаналізувати умови, прорахувати наслідки і зважити всі “за” і “проти”. Велика ймовірність помилок і прийняття неправильних рішень.

Ретроградний Меркурій
Ретроградний Меркурій

На новий роман або перспективне знайомство, яке зможе дати старт новим стосункам, в період ретроградного Меркурія також розраховувати на варто. Люди будуть швидше уникати спілкування і намагатися проводити більше часу на самоті.

Одним з найбільш складних і невдалих стане заключний день астрологічної струсу – 3 листопада. Вся справа в тому, що Місяць, який створює космічну вібрацію, буде в цей день в Близнюках (а саме цим знаком править Меркурій). Це додасть несподіваних обставин і непередбачуваності.

Зате ретроградний Меркурій в жовтні 2020 року – найкращий час для того, щоб загадати бажання і помріяти. Завдяки метеорних потоків Оріоніди і Тауриди в небі буде стільки падаючих зірок, що загадати вдасться не одне бажання.

Якщо астрологи “лякають” ретроградним Меркурієм, то астрономи нічого страшного в цьому явищі не бачать. Тим більше, рух планети назад – не більше ніж ілюзія. Так що вірити в поганий вплив ретроградного Меркурія чи ні – вирішувати вам.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.