Названі найкращі наповнювачі для зимових курток

Фахівці радять звертати пильну увагу не лише на дизайн зимової куртки, а також на її наповнення. Розповідаємо, яке із них найкраще.

Найкращою буде та куртка, яка ідеально підходитиме до клімату в регіоні, де ви проживаєте. Якщо у вас в зимовий період температура опускаються нижче 20 градусів після нуля — віддайте перевагу пуховим курткам.  

Який наповнювач зимових курток найкращий 

Фахівці налічують такі наповнювачі для зимових курток: синтепон, перо, холлофайбер, пухові і тінсулейт. Останні дві ідеально підійдуть, якщо ви проживаєте в регіоні, де зима буває дуже суворою і температура може опускатись до -30 градусів і нижче. Вони мають відмінну теплоізоляцією і досить легкі. Однак, вони потребують ретельного догляду. Особливо це стосується пухових зимових курток.   

Обов’язково звертайте увагу на склад виробу, купуючи пухову куртку. Якщо там вказано, що одяг має 30 відсотків пера, то ця зимова куртка буде досить грубуватою на дотик. При цьому, варто розуміти, що 100% пуховиків майже не існує. 

Здебільшого всі якісні зимові пуховики складаються 70% пуху і тільки 30% пера. Зустріти 100% склад пуху можливо, але це дуже рідкісні випадки. До того ж, така модель дуже дорого коштує.  

Зимова куртка
Зимова куртка

Фурнітура зимових курток  

Окрім наповнювача зимових курток, потрібно звернути пильну увагу і на фурнітуру: гудзики, кнопки, блискавки. Вони також мають відповідати високої якості, про яку говорить виробник. Наприклад, віддавайте перевагу тим курткам, де блискавка виконана з тканинною підкладкою, оскільки вона добре захищає від вітру.  

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.