Названі найкращі наповнювачі для зимових курток

Фахівці радять звертати пильну увагу не лише на дизайн зимової куртки, а також на її наповнення. Розповідаємо, яке із них найкраще.

Найкращою буде та куртка, яка ідеально підходитиме до клімату в регіоні, де ви проживаєте. Якщо у вас в зимовий період температура опускаються нижче 20 градусів після нуля — віддайте перевагу пуховим курткам.  

Який наповнювач зимових курток найкращий 

Фахівці налічують такі наповнювачі для зимових курток: синтепон, перо, холлофайбер, пухові і тінсулейт. Останні дві ідеально підійдуть, якщо ви проживаєте в регіоні, де зима буває дуже суворою і температура може опускатись до -30 градусів і нижче. Вони мають відмінну теплоізоляцією і досить легкі. Однак, вони потребують ретельного догляду. Особливо це стосується пухових зимових курток.   

Обов’язково звертайте увагу на склад виробу, купуючи пухову куртку. Якщо там вказано, що одяг має 30 відсотків пера, то ця зимова куртка буде досить грубуватою на дотик. При цьому, варто розуміти, що 100% пуховиків майже не існує. 

Здебільшого всі якісні зимові пуховики складаються 70% пуху і тільки 30% пера. Зустріти 100% склад пуху можливо, але це дуже рідкісні випадки. До того ж, така модель дуже дорого коштує.  

Зимова куртка
Зимова куртка

Фурнітура зимових курток  

Окрім наповнювача зимових курток, потрібно звернути пильну увагу і на фурнітуру: гудзики, кнопки, блискавки. Вони також мають відповідати високої якості, про яку говорить виробник. Наприклад, віддавайте перевагу тим курткам, де блискавка виконана з тканинною підкладкою, оскільки вона добре захищає від вітру.  

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.