Що подарувати коханим, подругам, мамам та сестрам у Міжнародний жіночий день: ідеї подарунків на 8 березня

8 березня відзначається в усьому світі, оскільки це міжнародне жіноче свято. В цей день прийнято вшановувати цінність жінок у цьому світі, визнавати її силу та талант, а також робити для жінок свято.

До 1910 року голос жінок, на жаль, не був цінним та почутим, оскільки в ті часи був впевнений стереотип, що жінки не такі розумні, як чоловіки й взагалі нічого не розуміють у справах життя. Тому, чоловіки свідомо зневажали жінок та їх думки. Але на щастя, все змінилося і тепер жінки мають майже рівні права з чоловіками. Проте розподіл все ще є, і він йде зі сторони чоловіків.

Тому, у світі Міжнародний жіночий день відзначається 8 березня з 1910 року, а у пострадянських країнах з 1917 року. Тож, саме з того часу 8 березня є святом весни та жінок, коли заведено дарувати тюльпани. Але можна вигадати подарунки цікавіше ніж квіти, а букет буде приємним додатком.

Парфуми

Парфуми

Кожна дівчина звикла обирати парфуми на сезон, тож, звісно весною кожна хоче пахнути більш свіжими ароматами. Тому поцікавтеся, які парфуми бажає жінка аби подарунок був приємним та корисним.

Аксесуари

Аксесуари

Весна – це пора мінливої погоди, а дівчата люблять хизуватися нарядами чи яскравими аксесуарами, тому поцікавтеся, можливо є прикраси або сумочка яку хоче жінка і презентуйте їй це разом з тюльпанами або іншими квітами.

Вечірка

Вечірка

Неважливо з ким дівчина буде проводити цей день, можна влаштувати вечірку в барі з подругами та родичками, а можна й з хлопцем. Тому, ви можете або влаштувати романтичний вечір на двох, або ж організувати вечір з подругами, аби вона розслабилась.

Релакс

Релакс

Якщо жінка багато працює, то подаруйте їй релакс, це може бути масаж, похід у спа або навіть баня. Повірте, за таке проведення часу кожна дівчина буде дуже вдячна, адже це прояв турботи.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.