Дмитро Разумков: придивіться до нього, можливо це наш наступний Президент?

Завжди стриманий і виважений, на робочому місці демонструє обізнаність і професійність. Династійний політик Дмитро Разумков заробляє в українців все більше симпатій. Заробляє для чого?

Здається місце голови Верховної Ради при Президентові Зеленському для Дмитра Разумкова було визначене ще до перемоги команди на виборах. В кожному разі, до цього часу ще ніхто не ставив під сумнів його відповідність займаній посаді.

Через рік його керівництва парламентом багато хто з політологів почав називати Разумкова представником нового покоління політиків і навіть ймовірним майбутнім Президентом країни.

Нещодавно, відповідаючи на запитання видання Welt, чи не плекає він думок з приводу того, щоб посісти вищий пост, Разумков відповів, що у нього багато поточних завдань, які стоять перед Україною і які потрібно виконувати і що фантазувати у нього немає часу.

Відповідь гідна справжнього політика.

До наступних виборів чекає ще довгий шлях. Перед Україною стоять великі проблеми. Тепер нам потрібно зосередитися на їхньому вирішенні, а не на політичних амбіціях.

Дмитро проявив й неабияке почуття гумору, сказавши, що його посада голови парламенту німецькою звучить як президент парламенту. “Так що, принаймні певною мірою, я вже президент”, – заявив Разумков.

І ще Дмитро, як справжній політик, закинув кісточку, сказавши, що ще два роки тому він уявити не міг, що стане головою парламенту. Шляхи Господні несповідимі.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.