Популярні серіали Netflix, які варто подивитися: ТОП-10 найкращих детективів, мелодрам, бойовиків і фантастики

Фільми та серіали від Netflix завжди є неймовірно крутими, адже це світові топи. Netflix й самі знімають та продюсують чудові історії, вони можуть бути життєві та вигадані, але всі неймовірно цікаві.

Кожна людина час від часу задається питанням, щоб такого цікавого подивитися і починає шукати. Але найчастіше ми самі не знаємо чого хочемо. Чи комедію, чи драму, чи бойовик. До того ж хтось любить серіали із заплутаним сюжетом, а хтось віддає перевагу коротким фільмам.

Кам’яне серце

Кам’яне серце

Перше місце посідає шпигунський бойовик від творців серіалу “Гострі козирки”, який наробив неймовірні рейтинги та “Електричні сни Філіпа К. Діка”. Головна героїня Рейчел Стоун працює оперативним агентом у ЦРУ, вона  живе виключно адреналіном надто полюбляє гострі відчуття. Жінка розсекретила потенційний міжнародний скандал, і саме через це вона стає мішенню для могутньої організації, яка хоче дістатися до неї і позбавити життя. Тож, сюжет заплутаний та цікавий, але переживати доведеться протягом всього серіалу, готуйтеся.

Бріджертони

На другому місці нашого списку є романтичне продовження історії “Бріджертони” У свій час цей серіал, який транслював кохання Дефне Бріджертон підкорив серця мільйонів. А от у другому сезоні естафета кохання переходить до середньої норовливої сестри Елоїзи, яка врешті-решт закохується, але її історія буде не надто позитивною.

Викрадене серце

Викрадене серце

Цей серіал від Netflix, розповідає трагічну історію кохання з елементами трилера. У Камілі проблеми із серцем, і її чоловік Закаріас, багата людина, готовий використати будь-які можливості, щоб урятувати її. Та які труднощі стануть на шляху до цього варто буде подивитися.

Джинні і Джорджия

Джонні і Джорджия

Продовження історії цієї дивної, але цікавої родини, покаже нам нові історії стосунків між мамою, яка готова на все заради своїх дітей та підлітків, які мають власний характер.

Корона

Корона

Серіал про королівську родину Великобританії став неймовірно популярним ще за життя королеви Єлизавети, хоч і викликав чимало скандалів. Історія правління Єлизавети II та життєві перипетії сім’ї вдало показані у чотирьох сезонах, які не залишать вас байдужими.

Хід Королеви

Хід Королеви

Неймовірна історія про дівчинку, яка віртуозно грає у шахи та переживає нелегке життя, в якому вона завжди веде боротьбу зі світом та обходить всіх.

Астрологічний гід для розбитих сердець

Астрологічний гід розбитих сердець

Неймовірна, комічно-лірична мелодрама про кохання та невдачі, які переживає головна героїня Аліче. Але потоваришувавши із зірками, вона відважно йде на зустріч свого ідеального партнера, якого їй пророкують зірки та вивчає всіх чоловіків за знаком зодіаку.

Тендітні створіння

Тендітні створіння

Чудовий серіал про силу характеру та бажання досягати свого попри біль та перепони. Головна героїня Невія Стройер, амбітна танцівниця з провінції вступає до елітної балетної академії в Чикаго, якою керує вимоглива Монік Дюбуа, яка запалює між учнями жорстку конкуренцію, намагаючись влитися у колектив.

Ти

Ти

Серіал про одержимість бути з кимось та пізнавати людину як матерію. Жахливо привабливий, але вкрай одержимий хлопець знайомиться з різними дівчатами й прикидається ідеальним партнером, але все це лише його гра, яка призводить жінок до жахливих наслідків.

Дипломат

Дипломат

Нова історія про жінку, на ім’я Кейт Уайлер, яка отримує посаду у білому будинку. Жінка неймовірно боїться проте, намагається довести всьому світові, що вона гідна свого нового звання попри все.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.