Скорпіони, Водолії та Леви: в чому зустрічати Новий Рік різним знакам зодіаку

До найяскравішого свята планети залишилося трохи більше місяця. Тож настав час замислитися про те. в чому ж святкувати Новий Рік, навіть якщо він пройде у родинному колі.

Оскільки 2021 рік буде роком металевого бика, при виборі святкового вбрання астрологи радять звернути увагу на світлі тони. Актуальними будуть білий, кремовий, молочний, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний та металевий тони. Не варто забувати і про відтінки синього та зеленого кольорів.

А от від улюбленого багатьма червоного кольору доведеться все ж таки відмовитися, адже бик не любить цей колір і ставиться до нього вороже.

Крім того, китайці вважають, що цей колір не просто принесе невдачі, а накличе справжні нещастя на того, у кого буде хоч щось червоне.

Тканини вбрання мають бути максимально натуральними: шовк, бавовна, льон, вовна. Ці матеріали теж сподобаються господареві наступного року.

Якщо немає зовсім нового одягу, то можна підібрати кілька нових аксесуарів. Бик помітить і обдарує господаря удачею на весь наступний рік.

І не варто перевантажувати образ деталями та аксесуарами. Бик любить, щоб було скромно, але зі смаком.

Це були загальні рекомендації.

Тепер розберемося одяг якої кольорової гами краще одягнути представникам усіх знаків Зодіаку.

Novorichni obrazy
Новорічні образи

Впертим і цілеспрямованим Овнам краще скласти образ у спокійних пастельних тонах. До них можна підібрати яскраві блискучі аксесуари. При цьому не слід зловживати відтінками червоного, оранжевого та синього кольорів.

Тельці такі ж трудоголіки, як і господар наступного року. Їм краще підібрати образ з комбінуванням різних відтінків коричневого та зеленого кольорів. В якості аксесуару для таких нарядів підійде виконана з золотистих металів біжутерія.

Близнюкам астрологи радять придивитися до блакитних відтінків і скласти святковий образ на їх основі. А доповнять образ парні аксесуари. Це можуть бути здвоєні кільця, браслети, ланцюжки або кулони.

Ракам астрологи рекомендують звернути увагу на земляні та пісочні відтінки. а от з аксесуарами фантазію представникам цього знаку ніхто не обмежує. головне, щоб прикраси були в тренді.

Левам радять піти у відрив і обрати одяг з блискучими вставками або з металевим блиском. Якщо такого немає або не сприймаєте, виграшно буде виглядати персиковий відтінок. такий образ можна доповнити золотистими аксесуарами.

Koliorova gamma
Кольори для Левів

Дівам стилісти рекомендують звернути увагу на вечірні сукні кремового або темно-коричневого кольору. Також можна віддати перевагу спідниці з легкою блузкою світлого кольору.

Завжди стриманим та врівноваженим Терезам у новорічну ніч дозволяється вийти за рамки та приміряти асиметричні образи. Це може бути сукня на одне плече або спідниця асиметричного крою. підкреслять ефектність образу і нестандартні аксесуари, наприклад сумочка незвичного дизайну або яскраве взуття.

Скорпіонам у новорічну ніч варто стримати прострасті і надати перевагу елегантним витонченим образам. Доповнити їх і показати свою неординарність можна масивними сережками або яскравою сумочкою.

Стрільцям у святкову ніч варто зробити акцент на комфорті. Обираючи одяг слід звернути увагу на білий та металевий відтінки.

Козерогам варто придивитися до одягу з натуральних матеріалів та природних відтінків. Це можуть бути, наприклад какові відтінки.

А от Водоліям дозволяється у рік Бика одягнути яскраві сукні вільного крою. Для представників цього знаку підійдуть легкі тканини сірого і блакитного кольору з паєтками. А доповнять святковий образ великі брошки і браслети.

Рибам підійдуть образи з легких тканин білого та кольору світлої пастелі. Силует мєа бути динамічним і підкреслювати талію. А от аксесуари можна обрати яскравих кольорів. Тут вибір обмежується лише вашою фантазією. Рибам навіть дозволяється мати щось червоного кольору.

 

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.