Сумісність імен у коханні: На скільки відсотків серця Лілії Ребрик та Андрія Дикого впливають на їхнє життя

У кожної людини є певні ритуали або вона просто вірить у щось незвичне чи містичне, коли ніби сама доля вирішує все за неї. Саме це стосується й сумісності імен, коли люди закохуються одне в одного.

Загалом у сумісність за іменами чи знаками Зодіаку вірять переважно жінки, але є й такий досвід, коли чоловіки після якогось імпульсу зсередини перевіряли, чи може бути гарне продовження з тією дівчиною, яка йому сподобалась. А інколи всі ці знаки загалом не мають значення, адже життя має свої плани та свої перевороти. І ніякі гороскопи чи результати сумісності не мають жодного значення.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Кохання зароджується завжди неочікувано та приходить у той час, коли його не чекаєш. Так, наприклад, сталося у Лілії Ребрик та Андрія Дикого. Вони зустрілися на паркеті всім відомого проєкту “Танці з зірками”. Спочатку вони стали парою на танцях, а згодом і у житті.

Річ в тому, що під час танців між ними відбулася певна магія і вони обидва розуміли, що закохуються одне в одного. І, як ми бачимо, це не пройшло безслідно, адже Дикий пішов зі своєї попередньої родини та вирішив, що він кохає Лілію.

Зараз вони вже багато років разом і живуть дуже гармонійно, виховують спільних дітей і цінують кожну мить спільного життя. Й до речі не забувають про романтику для двох.

А от що про їхню пару може сказати сумісність імен? Виявляється їхня сумісність у відсотках становить лише 36%. А це означає, що представники пар з такими іменами мають мало шансів на побудову гарних стосунків. Але життя Ребрик та Дикого демонструє зовсім іншу картину.

Сумісність імен Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Тож, выходить, що іноді люди самі можуть вирішити свою долю та не зважати уваги на різні гороскопи та сумісність імен. І Ребрик з Диким вже багато років це доводять.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.