Що відомо про акторку, яка зіграла Роксолану у похилому віці: надихаюча історія Вахіде Перчин

Сериал "Величне століття. Роксолана" живилась певно кожна жінка та чоловік, який полюбляє історію. Адже цей серіал не може залишити байдужими, а варто зазначити, що турки вміють знімати гідне та красиве кіно.

Спочатку весь світ побачив образ Роксолани за допомогою акторки Мер’єм Узерлі, вона зіграла молоду Роксолану й настільки сильно вжилася у роль, що уявити на її місці когось іншого було просто неможливо. Проте життя та сценарій вносить свої корективи, і після трьох повних сезонів Мер’єм довелося замінити на іншу та не менш геніальну акторку.

Яка старша Роксолана у житті

Так, у 4 сезоні серіалу “Величне століття” на роль Хюррем Султан запросили турецьку актрису Вахіде Перчин. Багато глядачів зміну актриси сприйняли у штики, але мало хто знає величину цієї особистості та її професіоналізм. У ролі Хюррем Вахіде не була розкрита повністю, адже  вона набагато багатогранніша за образ Хюррем.

Насправді мало хто знає особисті перепони дорослої Роксолани, хоча сама акторка є справжньою легендою світу турецького кінематографа. І зараз ми розкажемо про її історію реального життя.

Вахіде визнана найкращою актрисою року в різні роки, аж 8 разів. На міжнародному рівні вона стала відомою завдяки ролі Хюррем і за цього персонажа вона теж отримала нагороду, але до цього вона була переможцем у номінаціях “Акторка року”, “Жінка року” неодноразово. За роль Хюнкяр Яман у серіалі “Одного разу у Чукурова” вона визнана кращою акторкою в іноземному просторі.

Вахіде Перчин перемогла онкологію. Ба більше, зйомки у “Величному столітті” вона розпочала, проходячи останні курси хіміотерапії. І всі кадри з нападами клімаксу у серіалі – це кадри натурального побічного ефекту після хімії. І це насправді героїчно для хворої жінки. А ще під час виконання ролі Хюррем, Вахіде переживала важке розлучення. Це той випадок, коли особисте нещастя пішло не у сторону депресії, а у творчість.

Доля Вахіде Перчин

Зараз Вахіде має власну Академію в Стамбулі, де навчають акторській майстерності. А також чудова акторка обіймає посаду четвертого президента профспілки акторів Туреччини.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.