Як зараз виглядають діти Роксолани з “Величного століття”: Міхрімах стала леді, а Баязид вже справжній чоловік

Певно всі бачили розкішний та неймовірно цікавий серіал турецького виробництва "Величне століття. Роксолана". Історія розгортається коло Султана Сулеймана і його улюбленої наложниці Хюррем, яка стала справжньою і єдиною володаркою серця Султана.

У серіалі продюсери всі образи намагалися відтворити дуже наближеними до тих, якими вони були у реальному житті та в історії. Звісно, ніхто не скасовував домисли та домальовки до кожного образу, аби серіал та герої у ньому виглядали більш жваво та цікаво. Акторів підбирали довго і ретельно, але кожен з них був на висоті.

Головними героями стали діти Хюрем та Сулеймана, яких жінка народила йому бувши головною жінкою його життя. Так, у пари було чотири спадкоємці.

Мехмед

Мехмед

Найстаршим сином став Мехмед, якого зіграв дуже привабливий турецький актор Гюрбей Ілері. Нині чоловікові вже 35 років, а у серіалі він грав зовсім юного парубка. Проте зовнішність Гюрбея не настільки сильно змінилася.

Міхрімах

Міхрімах

Пелін Карахан зіграла улюблену дівчинку Султана Сулеймана у його житті – доньку Міхрімах. Саме вона мала вплив на всіх своїх братів, на маму й тата. Але все життя провела у примусовому шлюбі з некоханою людиною. Нині акорці 38 років і варто сказати, що вона виглядає неймовірно, це вже не та юна дівчинка Міхрімах.

Селім

Селім

Той самий улюблений син Хюррем, який згодом зайняв трон володаря світу зіграв актор, на ім’я Енгін Озтюрк. Зараз це справжній і сильний чоловік, а не парубок, якого Хюррем витягала з проблем і захищала від батька.

Баязид

Баязид

Найсміливішого сина Султана та Роксолани зіграв красивий і талановитий Арас Булут Ійнемлі. Він звісно, зараз вже 32-річний мужній чоловік, від погляду якого перехоплює дух.

Джихангі

Джихангір

Наймолодшого сина Роксолани про якого всі піклувалися і любили найбільше Джихангіра зіграв актор Толга Сариташ, якому нині вже 32 роки і він виглядає справжнім чоловіком, а не підлітком, як у серіалі.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.