У чому зустрічати Новий рік 2021 всім знакам Зодіаку: важливі поради

Новий рік — це особливе свято для кожного з нас. А 2021 рік пройде під опікою Білого Металевого Бика, тому астрологи розповіли, у чому потрібно його зустріти, щоб рік був вдалим і щасливим.

Вважається, що Білий Металевий Бик — це добрий господар, який є відповідає за стабільність і домашній затишок. Однак це не означає, що Новий рік потрібно зустрічати виключно в домашньому чи повсякденному одязі. Астрологи розповіли, у чому зустрічати новий рік кожному знаку Зодіаку.

Овен

У цей день краще віддати перевагу пастельній гамі і не використовувати яскраві червоні, оранжеві чи сині відтінки.

Телець

Працьовитим Тельцям астрологи радять одягнутись в коричневий чи зелений колір. До них можна підібрати аксесуари із золотистого металу.

Близнюки

Цьому знаку Зодіаку краще обрати одяг голубого відтінку і додати до образу парні прикраси: два браслета, два кулони чи ланцюжки.

Рак

Астрологи радять звернути увагу Раків на чорний та пісочний колір. А щоб образ був максимально бездоганним, доповніть трендовими прикрасами.

Лев

Образ на новорічну ніч
Образ на новорічну ніч

У новорічну ніч Левам потрібно сяяти, тому астрологи радять обрати одяг з металевими відтінками. При цьому, можна доповнити образ красивими золотими прикрасами.

Діви

Цьому знаку Зодіаку краще віддати перевагу стриманому стилю і відтінкам. Добре підійте сукня персикового або коричневого кольору.

Терези

Оскільки цей знак Зодіаку врівноважений в усіх ситуації, то в новорічну ніч їм дозволяється додати трішки блиску у свій образ.

Скорпіони

Символ року Бик цінує стриманість, тому епатажним Скорпіонам варто притримуватись цього правила, однак можна прикрасити образ яскравою сумочкою.

Стрілець

Астрологи радять обирати той одяг на новорічну ніч, у якому ви будете почувати себе максимально комфортно.

Козеріг

У цей день краще віддати перевагу натуральним матеріалам і зручному одягу.

Водолій

Зустрічати Новий рік Водоліям варто у яскравій сукні вільного крою. Для цього ідеально підійде легкий голубий чи сірий колій.

Риби

Для Риб варто обрати образ у світлих відтінках, який буде підкреслювати талію.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.