Нові герої нашого часу: заслуги та досягнення багатодітної родини Тимура та Інни Мірошниченко

Герой – це слово для кожного українця тепер має нове значення, оскільки жоден фільм чи серіал про супергероїв не перевершить те, що роблять українці кожного дня заради свободи та спокійного життя.

Щоб бути героєм на обов’язково йти на фронт, можливо ці слова когось зачеплять, але це правда. Оскільки ніхто не знає, що переживає всередині себе та чи інша людина. А особливу увагу потрібно приділяти почуттям дітей. Погодьтеся, дитина, яка жила у підвалах, пережила окупацію, не боїться ракет і вибухів – це маленький і стійкий герой. Така поведінка гідна уваги. А діти, які через російські злочини втратили своїх батьків, але продовжують боротися за своє життя та майбутнє в Україні – це справді героїчні діти.

Тимур та Інна Мірошниченко

Тому, коли вам хочеться когось вихваляти, а когось засуджувати, не забувайте про те, що ви ніколи не маєте судити за обкладинкою, а пізнали суть та почуття кожної людини неможливо. Тому, ніколи не поспішайте зі своїми висновками. Якщо людина посміхається, це ще не означає, що вона щаслива та не нічого не робить заради майбутнього нашої країни. А ще варто припинити порівнювати досягнення людей у цій війні з іншими – це неправильно.

Наприклад, родина Тимура та Інни Мірошниченко звернули увагу на дитину, яка залишилась без батьків, і саме вони вирішили зробити дуже героїчний крок – усиновити хлопчика і дати йому родинне тепло і любов. Це дуже серйозний і великий крок,  на який вони наважилися після розмов зі своїми дітьми, які також вже мають свою думку.

Процес усиновлення вже майже завершився і Тимур та Інна дуже часто навідують свого майбутнього сина. А хлопчик звикає до нових батьків. Звісно, це нелегкий процес, який дуже затягує влада. Але незабаром родина Мірошниченка стане багатодітною. Адже нині вони є батьками сина та донечки, а з появою усиновленого хлопчика вони стануть батьками трьох дітей.

Тимур та Інна усиновлюють дитину

Це неймовірно гідний вчинок з їхньої сторони, вони чудово усвідомлюють всі можливі наслідки та повністю готові до всього, що може на них чекати у процесі виховання такої особливої дитини.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.