Слов’янський гороскоп на 2022 рік: як Кричущий Півень вплине на фінанси та особисте життя — повний розбір

Слов'янський гороскоп на 2022 включає в себе прадавні знання зі слов'янської культури. Новий рік згідно з ним слід відзначати з урахуванням знань про тварин, яким належить цей рік. Читайте повний астрологічний прогноз на 2022 за слов'янським календарем та обдумано будуйте найближче майбутнє.

Настане 2022 рік за слов’янським календарем 20 березня, це буде рік Златорогого Туру, а до цього часу правитиме Півень, що кричить – символ 2021, що минає. Назви тварин у гороскопі мають метафоричний характер, повністю передають особливості звіра та визначають загальний настрій року, якому цей тотем опікується.

Слов’янський гороскоп на 2022 під управлінням Півня

Слов’янський гороскоп на 2022 під управлінням Півня

2022 рік за слов’янським календарем – рік тварини-покровителя, яка любить повільні святкування, умиротворену атмосферу, прості, але ситні страви. Тому, щоб порадувати Півня, потрібно зустріти його правильно: у родинному колі, близьких друзів за простою, але ситною святковою трапезою.

Повний Слов’янський гороскоп на 2022 під управлінням Тура

Повний Слов’янський гороскоп на 2022 під управлінням Тура

Прототипом Златорогого Тура є бик – тварина, в характері якої переплетені стійкість, впертість, надійність і терплячість, запальність і схильність до спалахів люті. Слов’яни шанували його за силу і витривалість і ототожнювали з богом Велесом. Рік златорого туру обіцяє бути успішним і результативним, але тільки для тих, хто готовий попрацювати. Він нагадає про силу компромісів та важливість соціальних зв’язків. Золоторогий Тур милостивий до всіх, але не терпить апатії, щоб залучити його заступництво повною мірою слід не піддаватися лінощам, виявляти сміливість та ініціативність.

2022 за слов’янським календарем – рік примирення з минулими образами, рік прощення. Згідно з астрологічним прогнозом на 2022 Золоторогий Тур обіцяє особливе заступництво тим, хто зумів пробачити чи залишити в минулому образи і біль від зради, зумів погасити в собі багаття ненависті та бажання відплати.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.