2022 рік якої тварини за Східним гороскопом: як правильно зустрічати покровителя наступних 12 місяців

"2022 рік якої тварини" - один з найпопулярніших запитів у мережі, адже наступний період обіцяє бути динамічним та цікавим, як і його покровитель. Головне правильно його зустріти і не прогавити мить загадування бажання.

Чим ближче близиться 31 грудня, тим більше люди цікавляться, 2022 рік якої тварини. Її енергетика піднесе наступні 12 місяців на новий рівень. Астрологи вважають, що на всіх нас чекає потужний період потрясінь, за яким піде швидкий підйом, адже символом наступного періоду буде Голубий Водяний Тигр. Тварина дуже норовлива і незалежна.

Рік під знаком Тигра відрізняється крутими поворотами. Стихія води прискорює всі процеси, але дуже допомагає тим, хто йде до мети. 2022 рік кого тільки не змінить – душевні піднесення і потрясіння супроводжуватимуть всіх від малого до великого. Втім, дуже буде щастии у цей період людям, які вперто йдуть до мети. Народженим у рік Щура, Кролика та Свині майбутні 12 місяців сулять лише ріст.

Підготовку до зустрічі з полосатим покровителем слід почати з прибирання. Він не терпить старих речей та безладу. Якщо у вас немає можливості утилізувати непотріб, наведіть лад у контактах телефону та записниках.

2022 рік якої тварини за Східним гороскопом

Символ 2022 року когось змусить кардинально змінити зовнішність, але цього не можна робити напередодні 1 січня. Не рекомендують стригтися, робити уколи краси чи кардинально фарбувати волосся.

В жодному разі не давайте у борг та не беріть тих грошей, які не зможете віддати в один день. З повагою простіться зі старим роком і не забудьте гарно зустріти новий. Тигр любить галас, запальні вечори та щирі посмішки. Можна зустрічати свято, як з рідними, так і з друзями.

Не намагайтеся втекти від проблем напередодні 31 грудня. Краще мирно та спокійно вирішити всі негаразди. Головне пам’ятайте, що все іде від нашої душі, і нехай 2022 рік, якої б тварини він не був – нехай символи не зупинять вас від починань та не позбавлять натхнення.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.